Hullupöörased lendlehed Tbilisis

Selliseid anonüümseid lendlehti nähti eile mitmel pool Tbilisis. Tekst meenutab 1980ndate aastate Nõukogude parteikooli kasvandiku käekirja. Tegemist võib olla nii mentaalse probleemi kui pisut tõsisema hoiatusega. Igatahes on viimastel nädalatel ja eriti päevadel kogunenud päris palju vihjeid Venemaa võimalikule uuele sõjalisele avantüürile Georgia vastu.

Kui juuni lõpul lahkuvad Georgiast OSCE vaatlusmissiooni liikmed ning samal ajal alustab Venemaa Kaukaasia-2009 suurõppust, langeb just Euroopa Liidule suurim koormus võimalike provokatsioonide ennetamiseks. Nagu juba veebruaris võis eeldada, jääb Euroopa Liit praegu oma vaatlusmissiooniga ainukeseks rahvusvaheliseks jõuks Georgia okupeeritud aladelt lähtuva võimaliku ohu maandamiseks.

Kommentaarid

Anonüümne ütles …
Mh, tõsi.
rtinvest ütles …
See asi tundub kaugelt koomiline, kuid võib väga kergelt traagiliseks pöörata. Päästaks kiirelt mõni USA sõjaväebaas Gruusias Venemaapoolse piiri ääres.
Muideks, ka Eesti turvalisusele mõjuks hästi üks USA baas Kirde-Eestis.
KT ütles …
ja Seregi Bagapš on öelnud, et ta võib ka EL vaatlus-formaadi "üle vaadata". nii et kes siis jääb? peale kangelaslike rahuvalvajate?

Populaarsed postitused sellest blogist

IGAPÄEVANE FAŠISM MEIE SEAS

UUE VALITSUSE VÄLISPOLIITIKA JA VÄLJAKUTSED

Are we ready for World War III?