Socor paneb Venemaa vastutama

Ida- ja Kesk-Euroopa parimaid asjatundjaid Vladimir Socor kirjutab oma tänases analüüsis, miks ei tohiks Euroopa Nõukogu Parlamentaarne Assamblee valida jaanuaris omale presidendi riigist, mis ei täida peaaegu ühtegi endale võetud kohustust.

Mõistagi peab Socor silmas Venemaad ning oma analüüsis ei lähe ta mööda ka Rene van der Lindeni rollist selles. Väga hea ülevaade mõistmaks, kui keerulisse olukorda on sattunud see 1949. aastast tegutsev rahvusvaheline organisatsioon.

Kommentaarid

Anonüümne ütles …
Infoks: blogi avalehega on probleem, palub avada faili BLOGSPOT[1].
Marko Mihkelson ütles …
Just kontrollisin. Peaks olema ok. Aga kui kusagil brauseris ei tööta, andke märku.
Anonüümne ütles …
van der Linden on niigi oma väljaütlemistega kõvasti selle organisatsiooni tõsiseltvõetavuse kahtluse alla viinud, kui mingi ime läbi peaks veel Margelovi kandidatuur läbi minema, siis on asjad ikka väga halvasti. Viimane aeg Euroopal(ENPA-l) oma selgroogu näidata! Kahjuks pole kursis, millise süsteemiga uus president valitakse, kuid Vene Föderatsiooni esindaja ei ole kindlasti see isik, kes peaks hakkama rääkima demokraatiast ja inimõigustest!
Anonüümne ütles …
see asi ei ela ega sure: laiali ajada ka keegi ei taha, liig tülikas, pealegi peaks tinnistama ühe organisatsiooni mõttetust, mis ometi oli loodud, edendamaks läänelikke väärtusi ja seda viimast ei saa juba PR-i pärast lubada.
Marko Mihkelson ütles …
Argole: valimismõte lihtne. Presidendiamet on roteeruv poliitiliste gruppide vahel. Nüüd järg EDG ehk Euroopa Demokraatide Grupi käes, mille esimees Ühtse Venemaa ja Briti tooride toel on Margelov. Meilt kuulub sinna muuseas Rahvaliidust Ester Tuiksoo. Otsustab oma lõpphääletusel assamblee jaanuaris, kuid suur on tõenäosus, et seal väga vastu ei puigelda, kui enne pole teisiti otsustatud.

Populaarsed postitused sellest blogist

IGAPÄEVANE FAŠISM MEIE SEAS

Are we ready for World War III?

EESTI EI LEPI ALLAANDLIKU MÕTTEVIISIGA