Hümn Vladimir Putinile

Päris ausalt, juba ammu pole ma lugenud midagi taolist, mille just nüüd lõpetasin. Soovitan kõigile, kes jälgivad Venemaa arenguid võtta kätta, kannatada ära ning lugeda läbi Riigiduuma esimehe Boriss Grõzlovi propagandistlik artikkel "Putin jääb Venemaa liidriks" ajalehest Rossiiskaja Gazeta.

Sisuliselt on tegemist omamoodi hümniga Putinile kui Venemaa rahvuslikule liidrile. Samuti kuulutab Grõzlov sisuliselt välja ühe partei ajastu alguse. Eelseisvad parlamendivalimised ei vaja poliitilist kaklust, ütleb Grõzlov, sest tegemist on sisuliselt "üldrahvaliku referendumiga Vladimir Putini toetuseks".

Grõzlovi meelest on iga eriarvamus "heasoovijate" (ehk siis Lääne) kätetöö. Värviline revolutsioon Venemaal ei lähe läbi, veenab Grõzlov. Ta kutsub üles olema valvas ning kaitsma Venemaa huve. Kõige paremini saab seda teha aga uskudes Putinisse.

"Me ühinesime ümber Vladimir Putini, ümber Putini Plaani -riigi arengu strateegia. Ja Vladimir Putini juhtimine, tema riigijuhtimine jääb Venemaa eduka arengu tähtsaimaks tingimuseks, riigi võimaluseks ületada kõige tõsisemad ohud ja väljakutsed. See on poliitika jätkumise garantiiks, mille tulemusel muutus riik tugevamaks, aga suurem osa elanikest hakkas paremini elama. Me ei luba suruda Venemaad tagasi. Hääletus 2. detsembril - see on hääletus Putini eest. Vladimir Putin jääb rahvuslikuks liidriks sõltumata kohast, millele ta asub," lõpetab Grõzlov oma artikli.

Levada keskuse korraldatud viimase küsitluse kohaselt suudaks Putini parteiga (Ühtne Venemaa) rinda pista vaid kommunistid. 7protsendilise valimiskünnise ületaks hetkel vaid kaks parteid. Ühtset Venemaad ehk siis Putinit toetaks 67 protsenti valijatest (umbes 370 kohta), samal ajal kommunistid nopiks 17 protsenti (80 kohta). Žirinovski on hetkel 6 ja kõrbev Sergei Mironov oma Õiglase Venemaaga 4 protsendi peal.

Kommentaarid

Anonüümne ütles …
Loed seda grõzlovi jama ja tuleb jälle ajalugu meelde. Meil eksib Ilves rahva sekka, aga seal hakkab tekkima uus vunts. Nagu kolmekümnendad. Revolutsioon on läbi, nep hakkab ka läbi saama, paistab ,et peab hakkama ootama 37ndat. Kui nii edasi läheb, ei ole ka III välistatud. Kõlab paranoiliselt, aga ükski fantaasia ei jõua tegelikkusele järgi.
Anonüümne ütles …
Vaatasin vene uudistest hiljuti intervjuud vene korvpallinaiskonna treeneriga, pärast nende maailmameistriks tulekut. Treener teatas pisaraga silmanurgas, et naiskond ja tema isiklikult pühendab selle võidu meie kallile Vladimir Vladimirovitch Putinile.
Siis läks küll süda pahaks. Aga Grõzlov...noh, eks see ole ju teada mis mees ta on ja imestama nagu enam ei panegi.

Populaarsed postitused sellest blogist

IGAPÄEVANE FAŠISM MEIE SEAS

Are we ready for World War III?

EESTI EI LEPI ALLAANDLIKU MÕTTEVIISIGA