See on väga kõva uudis!

Vaatasin minagi videolõiku prints Harryst CNNis ning panin tähele tema välivormi rinnal üht kotkaembleemi. Nüüd on siis selgunud, et selle on talle kinkinud Eesti sõdurid Afganistanis.

Prints Harry on ise seda kinnitanud mitmes intervjuus. Näiteks kinnitab seda ka The Sunday Times oma tänases väljaandes.

See on veelkordne kinnitus, millist tähendust kannab meie missioon Afganistanis. Peamine on mõistagi konkreetne ja ennastsalgav tegevus Afganistani kui riigi toimestabiilsusele kaasa aitamine, teisalt aga oma partnerite usalduse ning toetuse pidev kindlustamine.

On arusaadav, et Afganistani teema on üks tähtsamaid ka Eesti välisministri homsel kohtumisel Briti kolleegi David Milibandiga. Prints Harry äsjane kogemus ning kokkupuude Eesti sõduritega on ju parim ja värvikaim näide kahe riigi koostööst.

Kommentaarid

KT ütles …
pisiasi ... aga maailm koosnebki pisiasjadest
Tom ütles …
Marko! Seleta plz siis see ära...

http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2008/02_04/011harrygraphic_600x1132.jpg
Anonüümne ütles …
mul oli ka omal ajal sama embleem käisel...

aga veidi iroonilisemalt - kas see polnud mitte Harry, kes end mõni aasta tagasi ka veidi sobimatuma sümboolikaga ehtis?
Tom ütles …
sry, eksisin. Daily paneb ise pada.
Vabandan.
Marko Mihkelson ütles …
Kihulasele: eks ta ole jah, ikka pisut uskumatu lugu. Aga tore oleks ehk kuulda meie missiooni inimestelt, kuidas ja mis asjaoludel see embleemikinkimine toimus. Ajakirjanikud, ehk teete ära selle väikese töö?:)

Mis puutub Harry kirevasse minevikku, siis eks see Afganmistani käik ole paljuski varasemate "pattude" lunastamine. Igatahes on teda kodumaal vastu võetud kui kangelast.

Populaarsed postitused sellest blogist

IGAPÄEVANE FAŠISM MEIE SEAS

Are we ready for World War III?

EESTI EI LEPI ALLAANDLIKU MÕTTEVIISIGA