Tagasi New Yorgist, edasi Kiievisse

Veel mõned jäänud tunnid siin New Yorgis ning siis saab Riigikogu väliskomisjoni seekordne visiit Ameerika Ühendriikidesse läbi. Õigupoolest oli meie viimane kohtumine juba eile (reede) õhtul, mil osalesime Eesti majas traditsiooniliste kultuuripäevade meeleolukal avamisel.

Kohtumistele Washingtonis ja New Yorgis tagasi vaadates saab öelda, et tegemist oli väga õigeaegse ning sisult tiheda visiidiga. Kõik kohtumised, mis kavandatud (sealhulgas Kapitooliumil) leidsid ka aset. Kes vähegi kursis, see teab, et seda saavutada siin pole kuigi kerge. Seepärast veelkord suured tänud Väino Reinartile ja Jonatan Vseviovile Washingtonis ning Tiina Intelmannile ja Priit Turkile New Yorgis.

Nüüd ootab mind ees aga tõeline ajaralli, sest loodetavasti Finnairi abiga peaksin pühapäeva ennelõunaks Tallinnasse jõudma. Seejärel on vaevalt paar tundi kottide ümberpakkumiseks, et tagasi rutata lennujaama suunaga Kiievisse. Tuleval nädalal leiab nimelt aset Euroopa Liidu asjade komisjoni visiit Ukrainasse ja Moldovasse. Kui vähegi passib, siis jõuan lendude vahel täita ka lubaduse Kadrile, et osaleda Kuku Välismääraja saates.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

IGAPÄEVANE FAŠISM MEIE SEAS

Are we ready for World War III?

EESTI EI LEPI ALLAANDLIKU MÕTTEVIISIGA