Riiast saab alguse pikk ja kirev kuu

Täna õhtul siin Riias kolleegidega Leedust, Lätist ja Poolast õhtustades sai alguse üks parajalt pikk ja kirev nädal. Homme saame uuesti kokku Läti parlamendis, et Euroopa Liidu asjade komisjoni esimeestena võtta läbi kõik aktuaalsed teemad Lissaboni lepingust kuni olukorrani Georgias.

Juba homme õhtul lendan Londonisse, et seal osaleda Briti endise välisministri Sir Malcolm Rifkindi juhitud ümarlual. Teemaks Venemaa ning Euroopa suhted seoses Dmitri Medvedevi asumisega presidendiks.

Teisipäeval lendan Londonist koju, et juba kolmapäeva hommikul liikuda edasi Istanbuli, kus pean ettekande 11. Euraasia majandusfoorumil energiajulgeoleku teemal. Siis sealt 2. mail tagasi Tallinna, et 4. mail olla juba Prahas ning esineda raketikilbi tulevikku puudutaval konverentsil.

Prahast viib tee edasi Ljubljanasse, et seal juhtida Eesti delegatsiooni Euroopa Liidu liikmesmaade Euroopa Liidu asjade komisjonide delegatsioonide konverentsil (COSAC). Ja 8. mai õhtul olen juba tagasi Tallinnas.

Aga mais on sõitmisi veelgi. Väliskomisjoni koosseisus seisab ees visiit Türki ning mai lõpus viin Euroopa Liidu asjade komisjoni delegatsiooni Pariisi kohtuma kolleegidega seoses Prantsusmaa peatselt algava eesistumisega. Vahele veel üks Venemaa teemaline konverents Jurmalas. Ning muidugi kõigele lisaks Riigikogu kodused tegemised.

Niisiis - mis seal ikka, võtame iga ürituse ükshaaval:)

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

IGAPÄEVANE FAŠISM MEIE SEAS

UUE VALITSUSE VÄLISPOLIITIKA JA VÄLJAKUTSED

Are we ready for World War III?