Netita Lufthansaga Washingtoni

Kui päris täpne olla, siis selle sissekande ma teengi juba Washingtonis. Olgugi, et panin need read kirja lennukis Frankfurdist Washingtoni, ei lubanud Lufthansa reeglimuutus seda lugu siiski postitada. Veel paar aastat tagasi oli Lufthansa samal lennul WIFI täiesti olemas ning suhteliselt odavalt võis üle Atlandi lennates „maiste asjadega” online-ühenduses olla.

Loodetavasti ei ole netita lennukid (eriti pikamaalendudel) mingi uus tabuteema. Vaatasin just internetist järele ning leidsin ka põhjuse, miks Lufthansa on internetist vähemalt ajutiselt loobunud. Lõbu on liiga kallis. Ühe lennuki WIFIs hoidmise tehnoloogia maksab üle poole miljardi Eesti krooni.

Seekordse Washingtoni reisi peamiseks eesmärgiks on esinemine neljapäeval ühe siinse mõttekoja (The Atlantic Council) seminaril Euroopa poliitikatest Venemaa suunal. Kuna ajastatus on üks parimaid võimalikest, siis on kindlasti loota huvitavat diskussiooni.

Lisaks sellele üritusele on mul järgmise kolme päeva sisse kavandatud mitmeid kohtumisi nii kongressis, valitsusasutustes kui mõttekodades. Usutavasti saab pisutki selgemaks siinse presidendiralli hetkeseis ning peakandidaatide väljavaated, aga ka Ühendriikide välispoliitika eriti Euroopa (sh Venemaa) suunal.

Kommentaarid

Anonüümne ütles …
Euroopa poliitika lakmustestiks saab eestlaste ja lätlaste jaoks lähiajal Rogozini küsimus Vene esindajana NATOs. Kas Eesti ja Läti surutakse põlvili või austatakse meie suveräänsust?

Rogozin on nagu Pronksmehe reinkarnatsioon.
Anonüümne ütles …
Ma loodan, et hr Mihkelson suudab veidikegi selgitada, et soovimatus alluda "lähivälismaa" kontseptsioonile ei tähenda seda, et ida-euroopa riigid oleks venemaa vastu: üldiselt mitte keegi ei taha pidada venemaad vaenlaseks. Vastu ollakse lihtsalt sellele, et venemaa ei kohtke teatud riike kui täisväärtuslikke...

Samas pole isegi mitte lootust, et venemaa juhid läänele hakkaks järgi andma: viimast tõlgendavad need kibestunud (eru)sõjaväelased kui au pihta käivat ja see ei lähe mitte.

Pealegi on läänele vastu olemine ka pööbli seas popp.

Populaarsed postitused sellest blogist

IGAPÄEVANE FAŠISM MEIE SEAS

Are we ready for World War III?

EESTI EI LEPI ALLAANDLIKU MÕTTEVIISIGA