Kuninganna ees, Eesti järel - Youtube'i

Esimest korda on võimalik traditsioonilist Briti kuninganna Elizabeth II jõululäkitust vaadata ja kuulata ka Youtube'is. Alates tänasest on Briti kuningakoda avanud oma kodukanali selles populaarses veebikeskkonnas, mis kannab nime - The Royal Channel.

25. detsembril möödub täpselt 50 aastat päevast, mil kuninganna Elizabeth II esines oma läkitusega esimest korda televisiooni vahendusel. Eelmisel aastal edastati tema jõulupöördumine ka podcasti vahendusel. Nüüd siis on järg ka Youtube'i käes.

Briti kuningakoda on teatanud, et Youtube'i kasuks räägib võimalus leida paremat väljundit üle maailma, sealhulgas ka noorte seas.

Minu meelest on tegemist julge ja järgimisväärse ideega. Eriti hea oleks see ka näiteks Eesti tutvustamiseks. Minu arvates võiksid nii välis- kui kultuuriministeerium koostöös avalik-õigusliku ringhäälinguga kahasse mõelda Eesti kanali avamisele Youtube'is. See oleks hea ja põnev võimalus meie endi tegemisi veebikeskkonnas sihipäraselt tutvustada, olles ühtlasi ka vahendiks igasugu valemüra summutamisel.

Kommentaarid

Indrek ütles …
tegin otsa lahti, pannes sinna üles Eurovisiooni ajal Eestit tutvustanud humoorikad lühiklipid:
http://www.youtube.com/profile_videos?user=voyag&p=r
Oop ütles …
Ma ytleks isegi, et märksa arukam viis Eestit tutvustada kui Second Life'is. Vähem kulusid, suurem auditoorium.

Populaarsed postitused sellest blogist

IGAPÄEVANE FAŠISM MEIE SEAS

UUE VALITSUSE VÄLISPOLIITIKA JA VÄLJAKUTSED

Are we ready for World War III?