Loed, kuid ei usu oma silmi

Venemaa valimiskampaania on võtmas ikka üha pööratumaid tuure. Hea tuttava soovituste kaudu leidsin viite ühele Vene blogosfääri allikale. Sergei Hudijevi ajaveebis avaldati teisipäeval Ühtse Venemaa Kemerovo regionaalse organisatiooni poliitikanõukogu sekretäri kiri kohaliku söetööstusettevõtte tegevdirektorile.

Selles öeldakse sõna sõnalt, et ettevõtte keeldumist Ühtse Venemaa valimiskampaania rahastamisest käsitletakse kui Putini kursi mittetoetamist.

Tänane ajaleht Gazeta on oma artiklis teatanud, et tegemist olla võltsinguga. Kui tegemist ongi võltsinguga, jätab taoliste teemade isegi sarnane tõstatamine ikka päris kõheda tunde. Kas tõesti on ajalugu selle väärastunumal moel kordumas?

Kommentaarid

Anonüümne ütles …
Oh sa naiivne mees! Kust sa võtad et Eestis teistmoodi on. Näiteks kui Tartu linnas mõni ettevõtte ei toeta Reformparteid, siis tal lihtsalt läheb halvasti. Järgmine kord talle ei anta litsentsi, talle tuleb "üllatuslikult" kontroll või tehakse muul moel ata-ata. Oravad on lihtsalt nii targad, et kirjalikus vormis nad seda juba ei tee. Küsi oma kolleeg Ansipilt, kuidas Tartus asjad käivad. Aga küllap ka mujal Eestis.

Ja ära ole nii naiivne!
Indrek ütles …
ma ikka veel imestan, et inimesed imestavad selle üle mis Venemaal toimub.

kas keegi tõesti usub, et seal saab kunagi inimlikkus ja mõistuslikkus võitu selle vägivalla ja anarhia üle, mis on seda maad (selle loomise hetkest alates) valitsenud.

Populaarsed postitused sellest blogist

IGAPÄEVANE FAŠISM MEIE SEAS

Are we ready for World War III?

EESTI EI LEPI ALLAANDLIKU MÕTTEVIISIGA