Hollandi suurleht võttis Lindeni ette

Hollandi üks suuremaid päevalehti de Volkskrant avaldas oma eilses väljaandes pikema artikli Euroopa Nõukogu Parlamentaarse Assamblee presidendi Rene van der Lindeni huvidest Venemaal.

Majandusteemadel kirjutav ajakirjanik Merijn Rengers on võtnud lahata Vladimiri oblastis tööstusparki arendava Noble House'i (tütarfirma Vladimir Development) omanikeringi, omavahelisi sõprussuhteid ning Rene van der Lindeni rolli selles.

Lisaks on toodud kommentaar Venemaa eriteenistusi hästi tundva eksperdi arvamus, kus on osutatud suuremale mängule ENPA ümber.

De Volkskranti veebiküljel on avaldatud artikli kokkuvõte. Niipea, kui mul on eilse artikli kogutõlge olemas, saab seda lugeda ka siin blogis.

Kommentaarid

eva ütles …
Tõeline rõõm, et nii läinud on.

Pidevalt jauratakse (ja eks ma täitsa ise tunne vahel samamooodi), et meie siin pisikesed ja nurgas ja meist kellestki ei sõltu muhvigi ja... Sõltub küll, nagu näha. Piisavalt, kui võtta mõni raud ette ja seda ka taguda. Ja kuigi Volkskrant'ki jääb Euroopa mastaabis väiksemate hulka, taovad ilmselt ka nemad oma rauda piisavalt kuumana ja piisavalt kaua, et lõpuks mõistlike muutusteni jõuda.

Edu, Marko, ja kiitus hästi märgatud teema ja sellesse tõsise suhtumise puhul!
Marko Mihkelson ütles …
Tänud Eva! Järjekindlusest on meil teinekord tõesti puudus. Eriti siis, kui see ei puuduta üksnes meie endi huve. Seepärast tõesti hea meel, et teema on leidnud laiemat kajastamist. Minu teada tegeleb selle küsimusega ka Economist.
kivisildnik ütles …
einoh, seapeete tuleb tümitada, lömitamine pole lahendus. jõudu.
Unknown ütles …
Hea töö Marko!! Ei saa aga aru Eesti meediast, kes suhtus Sinu ettevõtmisesse kahtlaselt Lindeni sõbralikult.
Marko Mihkelson ütles …
Nagu olen kuulnud, siis van der Linden on püüdnud artikli avaldamise järel mõjutada peatoimetajat ning artikli autorit, et see võtaks loo tagasi. Viimast muidugi ei juhtu. Pealegi on Linden süüdistanud selle loo "kokkuklopsimises" siinkirjutajat ning CIA palgal olevat Jamestown Foundationit (ehk siis Vlad Socorit) .... :)

Populaarsed postitused sellest blogist

IGAPÄEVANE FAŠISM MEIE SEAS

Are we ready for World War III?

EESTI EI LEPI ALLAANDLIKU MÕTTEVIISIGA