Leedulaste topeltusk

See, et leedulased on topeltusksed, leidis neil päevil veelkordse kinnituse. Kuigi eile kaotati korvpalli Euroopa meistrivõistlustel õnnetult Venemaale, siis täna saadi veenva võiduga Kreeka üle pronksmedalid.

Kui eile õnnestus mul jälgida siinse rahva korvpallivaimustust Vilniuses, siis täna siin, sügiseselt rahulikus Nidas, küll keegi tänavatel ei huilanud, kuid kõik rääkisid korvpallist ikkagi. Vaimustusega!

Pole midagi öelda. Leedulastel on, mille üle uhked olla. Loodetavasti suudab Leedu korvpallikoondis pakkuda sama hea elamuse ka tuleva aasta olümpiamängudel.

Siin kaunis Nidas, mis tõesti on suure puhkusteaja järel kui välja surnud, leiab esmaspäeval aset Leedu, Läti, Eesti ja Poola parlamentide Euroopa Liidu asjade komisjoni esimeeste traditsiooniline kohtumine.

Päevakorras on kõige muu hulgas ka suhtumine Nord Streami projekti. Eks siis näe, mis mu kolleegidel öelda on. Igatahes on paljude pilgud praegu Eesti valitsusel, kelle teha on kaalukas otsus.

Kommentaarid

tambet ütles …
torujuhtme asjus on meie meedias ilmunud huvitavaid, aga vastandlikke arvamusi - mõlemad väga heade argumentidega. Näiteks Lippmaa ja Eerik-Niilese omad

Populaarsed postitused sellest blogist

IGAPÄEVANE FAŠISM MEIE SEAS

UUE VALITSUSE VÄLISPOLIITIKA JA VÄLJAKUTSED

Are we ready for World War III?