Kandideerin Euroopa Parlamenti

Pärast tänast Isamaa ja Res Publica Liidu eestseisuse koosolekut võin avalikult välja öelda - olen otsustanud kandideerida Euroopa Parlamendi valimistel.

Eestseisuse koosolekul kinnitasime üksmeelselt erakonna valimisnimekirja, mille lõplikult peab heaks kiitma 7. veebruaril Tallinnas kogunev volikogu. Minu arvates tuli nimekiri tugev ning heale tulemusele orienteeritud.

Veidi enam kui nelja kuu pärast - 7. juunil on selge, kes saavad Eesti kuueks esindajaks Euroopa Parlamendis. Nii nagu teised minu kollleegid IRLis, panustan ka mina parima tulemuse nimel, et Euroopa suurima poliitilise erakonna - Euroopa Rahvapartei fraktsiooni ridadesse tuleks Eestist võimalikult palju liikmeid.

Mida rohkem on meie sõna kuulda Euroopa suurimas poliitilises rühmas, seda kindlam on ka Eestile oluliste teemade kaitsmine Euroopa Parlamendis. Seepärast on Eesti häälele kaalu andmiseks oluline just IRLi edu eelseisvatel valimistel.

Eestil seisavad ees kindlasti mitte kerged kuud. Majanduskriis on valusalt puudutamas igaüht meist. Pole kahtlust, et ka Euroopa valimiste üheks teemaks kujunevad laiemalt just majandusküsimused. Mis on Euroopa võimekus kriisist tugevamana välja tulla? Mida on Eesti varasem majandusedu tegelikult väärt? Kas oleme suutelised leidma uue eelduse arenguhüppeks või mandume pikemasse kriisi? Need ja mitmed teised küsimused ootavad poliitikute vastuseid.

IRLi poliitikutel on pikaajaline ja väga mitmekülgne kogemus Eesti esindamisel Euroopa Liidus. Seepärast keskendub meie eelseisev valimiskampaania just nimelt Eestile ja tervikuna Euroopale tähtsatele küsimustele ja ideedele.

Kommentaarid

Andres Laiapea ütles …
Oh milline üllatust! Kes oleks võinud seda arvata?! :D
Veiko Spolitis ütles …
Õnne kaasa ja jaksu valimisrebimisel!
Marko Mihkelson ütles …
Tänud Andres, tänud Veiko!!!:)
KT ütles …
ja las parim võidab ;)

Populaarsed postitused sellest blogist

IGAPÄEVANE FAŠISM MEIE SEAS

UUE VALITSUSE VÄLISPOLIITIKA JA VÄLJAKUTSED

Are we ready for World War III?