Tere tulemast NSV Liitu!

Just nii hoiatab Venemaa ühe opositsioonijõu - Paremjõudude Liidu (SPS) reklaamiklipp (vaata videot loo lõpus) lähenevaid Riigiduuma valimisi silmas pidades. Venemaa ei hääleta mitte Putini poolt, vaid NSV Liidu tagasi igatsemise poolt, ütlevad Venemaa vabad konservatiivid oma valijatele.

Paremjõudude Liidul on olnud suuri probleeme oma kampaanias. Arestitud on ajalehti, vahistatud toetajaid ning kandidaate sunnitud taanduma. Väga demokraatlikud ja vabad valimised, kas pole? Loodetavasti leiab see äramärkimist vaatlejate raportites.

Eeloleval laupäeval osaleb SPS esimest korda "Teisitimõtlejate marsil" Moskvas. Juba praegu on teatatud, et oodata on võimude provokatsioone. Muidugi, SPS vaatamata kõigile püüdlustele ei suudaks korrata 1999. aasta tulemust ehk 8 toetusprotsenti. Kuid ikkagi, koos liberaalse Jablokoga on nad tänasel Venemaal sisuliselt ainukesed selgelt organiseerunud poliitilised jõud, kes seisaksid demokraatia ja õigusriigi põhimõtete eest.

Kommentaarid

Indrek ütles …
ega see vaatlejate raport või EU või ka mõni muu riik/asutus/org. väga neid venelasi ei koti. teevad nii nagu tahavad ja kõik mängivad nende pilli järgi.
tambet ütles …
Selle võimaluse venelastele teha nii, nagu nad tahavad on läänemaailm ise neile kätte mänginud.
Ja mida rohkem neilt naftat, gaasi ostetakse, seda enam nad kosuvad.
Ehk võtmed Venemaa mõjutamiseks on tegelikult ju lääne käes olemas. Oleks ainult tahet ja soovi teha mõned ebamugavad otsused.

Suht nukker tundub Vene poliitiline tulevik - kõrvalt vaadates on kogu see Putini kummardamine jne kuidagi kolekoomiline, aga asi võtab ühe enam isikukultuse toone juurde.
Ise kahjuks üsna pessimistlik paremjõudude edu suhtes. Pigem nad eemaldatakse poliitilisest elust täielikult.
Anonüümne ütles …
Kas see "teisitimõtlejate marss" on sama mis "mittenõustajate marss" (marsh nesoglasnõh)?

Populaarsed postitused sellest blogist

IGAPÄEVANE FAŠISM MEIE SEAS

Are we ready for World War III?

EESTI EI LEPI ALLAANDLIKU MÕTTEVIISIGA