Kumb Ashton on tuntum?


Lõpetsin just ühe Euroopa Liidu energiajulgeolekut puudutava artikli kirjutamise ning võtsin korraks lahti Google'i otsingu, et leida vajalikku mõttearendust ühenduse uuelt välisminisrilt Catherine Ashtonilt.

Üllatusega avastasin, et baroness Ashtoni nimi jättis Google'i külmaks. Tõsi, proovisin vaid perekonnanime järgi. Kuid ilmekas seegi. Ehk siis Ashtonite seast on otsingumootoris selges ülekaalus USA näitleja Ashton Kutcher.

Kui trükkida sisse Javier Solana perekonnanimi, siis siin on otsitav vastus kohe esimsel juhul olemas. Tegelikult ei tähenda see otsingumootori erisus ju suurt midagi. Lihtsalt väike viide sellest, et uuel Euroopa Komisjoni asepresidendil tuleb kõvasti vaeva näha enda rahvusvahelise tuntuse kasvatamisel.

Kommentaarid

Anonüümne ütles …
Sõnapaar Catrin Ashton annab siiski Googles 390 000 resultaati. Võrdluseks sõnapaar Marko Mihkelson annab 74 000, kusjuures baroness ei ole seni oma isiku promomisega üldse tegelenud, nagu mina aru saan .. Nii et ka see tulemus räägib millestki.
Carl Robert Jaakson ütles …
Tõenäoliselt pidas MM silmas siiski paruness Ashtonit, kelle eesnimi on Catherine, nii et mis tähtsust on otsingu "Catrin Ashton" tulemustel? Jah, esimeseks vasteks on Wikipedia artikkel Catherine Ashtonist, aga järgnevad tulemused pole enam temaga seotud.

Otsing õige nimega annab tulemuseks 2,8 miljonit vastet, mis on ka igati loogiline, kui tegemist on uudistes sellises mahus kajastatud isikuga.

Ashton Kutscheri 6,8 miljoni tulemuse vastu ta muidugi veel ei saa :)

Populaarsed postitused sellest blogist

IGAPÄEVANE FAŠISM MEIE SEAS

Are we ready for World War III?

EESTI EI LEPI ALLAANDLIKU MÕTTEVIISIGA