Blogi 999. lugu - veerand miljonit külastust


Siinsel ajaveebil on kohe täitumas väike ümmargune number. Veidi enam kui kolme aastaga olen jõudnud kokku kirjutada paraja hulga lugusid - see siin on 999.. Nende seast leiab nii viiteid iseenda tegemistele, tähelepanekuid huvitavatest uudistest, mõningaid pildilinke, kuid enamuses ikka välispoliitikat puudutavaid arvamusi.

Ma olen varemgi öelnud, et 2006. aasta novembris seda blogi alustades ma ei kujutanud ette, kui heaks meediumiks ajaveebid just tänases netimaailmas on. Twitteri ja Facebooki tulek on viimastel kuudel kindlasti muutnud ka seniste ajaveebide sisu ja tähendust. Kui Tw ja Fa annavad võimaluse kiireks säutsumiseks ja vihjete-linkide tegemiseks, siis blogimaailm jääb veel pikaks ajaks arvestatavaks sisutekitajaks.

Mul on hea meel, et siinsel ajaveebil on kujunenud ajaga väga korralik pidev lugejaskond. Seda nii Eestis kui kaugemal. 38 kuuga on siinseid lugusid sirvitud enam kui veerand miljoni külastuse ajal. Unikaalseid külalisi on olnud selle ajaga enam kui 70 000.

Blogi on loetud kokku 115. riigis või territooriumil. Esikümnesse kuuluvad lisaks Eestile Soome, Suurbritannia, USA, Šveits, Luksemburg, Saksamaa, Kanada, Belgia ja Bulgaaria. Kuid huvilisi on olnud ka Senegalis, Sudaanis, Mongoolias, Nepaalis, Iraanis, Saudi Araabias, Bangladeshis, Boliivias, Alžeerias ja nii edasi. Eks eestlasi jagu laia maailma küll:)

Olgu nende numbritega kuidas on, kuid eks ka alanud 2010. aasta saab olema siinsele ajaveebile kindlasti uute avastuste ja uute lugude aastaks. Tänu kõigile lugejatele ning kaasamõtlejatele!!

Kommentaarid

Qiilaq ütles …
Jõudu sulle! Et ikka jõuaksid ka neljakohaliste numbrite maailma! :-)
Unknown ütles …
Edu ja jaksu käesolevaks aastaks. Teie blogi on üks huvitavamaid lugemismaterjale.
Unknown ütles …
Jõudu ja jaksu bloginduses:)

Parimat soovides,
Sander

Populaarsed postitused sellest blogist

IGAPÄEVANE FAŠISM MEIE SEAS

Are we ready for World War III?

EESTI EI LEPI ALLAANDLIKU MÕTTEVIISIGA