Vene turistid Eestis - väga positiivne!


Vene turistide silmanähtavalt suur kohalolek aastavahetuse päevadel Tallinnas ja mujal Eestis on minu arvates väga heaks uudiseks. Vahetu kontakt siin toimuvaga on meie naaberriigi kodanikele kindlasti väga vajalikuks täienduseks sellele, mida ehk muidu Eestist arvatakse.

Ma olen kindel, et selline vahetu kontakt Eesti argipeävaga on kõige parem viis asjatute emotsioonide lahustamiseks. Mida vähem on müüte ja eelarvamusi, seda vähem on ka võimalusi inimeste mitteteadmisega manipuleerida.

Lisaks aastavahetusele võiksid EAS ja teised tutvustada Vene turul tehtavates kampaaniates ka teisi põnevaid võimalusi Eestis kas oma puhkust või nädalalõppe veeta. Vene suusakoondise kiindumus Otepäässe on ju üks võimalikest vihjetest.

Loodetavasti kasvab ka vastupidine turismivoog (näiteks Peterburi ja Moskva) ning Eesti inimestel on võimalus kogeda vahetult Venemaa eluolu ja vaatamisväärsustega, mis omakorda suurendaks teineteisemõistmist.

Kommentaarid

Anonüümne ütles …
järjekorrad piiril! järjekorrad piiril! järjekorrad piiril!

Kui seda ei saa ära lahendatud, ei aita miski...



Salasilm.
KT ütles …
piirijärjekordade vastu aitab seni ainult üks asi - ühistranspordiga liikumine
KT ütles …
vaatasin huvi pärast, et kas mõni venekeelne kanal on sellest sõnumist kinni haaranud ... ei jäänud silma. tavaliselt jäävad sinu veneteemalised kriitilisemad sõnavõtud neile kergesti hambusse.

ei tea, Marko, millest selline erinevus? :)
Anonüümne ütles …
Karmo kommentaar kinnitab minu mõtteid, ei need n.n. kriitilised veneteemalised sõnavõtud ongi mõeldud vaid venekeelsete lugejate õrritamiseks.
Rääkides artiklist, võin kinnitada, et venelaste kasvanud turism ei leia aset tänu MM või KT tegevusele, aga pigem vaatamata viimasele
Anonüümne ütles …
_Rääkides artiklist, võin kinnitada, et venelaste kasvanud turism ei leia aset tänu MM või KT tegevusele, aga pigem vaatamata viimasele_

ja jumal tänatud et meil institutsioonid ja inimesed saavad ise hakkma - ei pea ootama, et isake annab käsu, siis teeme.


Ja Mihkelsoni ning tema "puudli" Karmo Tüüri kommentaarid on ikka suunatud Kermli vastu, tavavenelast need kuidagi ei puuduta või õigemini, ei huvita.

Pidada nüüd kas siis Tüüri või Mihkelsoni väljaütlemisi turismi mõjutavaks, on roll mida ma arvan, kumbki täita ei soovi:)

Salasilm
Anonüümne ütles …
No nii, ei saa jätta kommenteerimata ühte teist teemat. Kuna aga puudutab kaudselt vene võimalikku propagandat, siis sobib ka siia. Marko, sulle pole kindlasti jäänud märkamatuks viimaste päevade "pommuudis" selle kohta nagu oleks eestlased jäänud Tallinnas vähemusse. Selle statistilise ämbriga on saanud hakkama Siseministeeriumile (Pomerants) alluv rahvastikuregister. Kui Eesti ametiasutused seda valeinfot kiiremas korras ära ei paranda hakkavad venemaa ja siinsed vene äärmuslased seda prohmakat oma huvides ära kasutama. Sellist ämbrit ei tohiks endale lubada. Eesti idiootajakirjanikud aitavad sellele ilusti kaasa.
http://www.tallinnapostimees.ee/?id=210946
Anonüümne ütles …
piirilt saab kiiremini üle kui väike nuts visata

Populaarsed postitused sellest blogist

IGAPÄEVANE FAŠISM MEIE SEAS

Are we ready for World War III?

EESTI EI LEPI ALLAANDLIKU MÕTTEVIISIGA