Väike värskendus Eesti e-riigi mainele


Alates sellest nädalast on Riigikogu Euroopa Liidu asjade komisjoni tegemised jälgitavad ka Facebookis ja Twitteris. Eesti e-riigi maine vajab ju pidevalt turgutamist, mistõttu oleks hää, kui interneti moodsa peatänavaga ühineksid ka teised meie avalikus ruumis toimivad asutused.

Kiitusega võib öelda, et välisministeerium, mitmed meie saatkonnad ja erakonnad on meist ette jõudnud. Tublid! Aga president, peaminister, õiguskantsler, ministeeriumid, ka Riigikogu tervikuna?

Pressiesindajad võiksid ju selle väga efektiivse infolevitamisvahendi jõudsalt kasutusele võtta. Asi ei maksa midagi, efekt aga missugune. Eriti hää on see ju kulude kokkuhoidmise tingimustes.

Kui USA presidendil või sealsel riigidepartemangul sobib nendes meediaruumides toimida, siis oleks Eestiski ju viimane aeg rongile hüpata!

Kommentaarid

arvamusliiderdaja ütles …
Muide, ka Buckinghami palee on Twitteris. http://uudised.err.ee/index.php?06170709
Anonüümne ütles …
Panen natsa teemast mööda. Midagi kummalist juhtus täna. Esimest korda peale Medvedevi presidendiks saamist näen mina, et näidatakse Vene telekanalis esiuudisena Putinit. Uudistesaade algab sellega, et Putin sõidab kuhugi lastelaagrisse ja seejärel siis 10 min lõik kuidas seal lastega suhtleb jne.
Tavaliselt ikka kohustuslik lõik Medvedevit ja seejärel Putin. Täna lõik Medvedevist alles kolmandana.

Sandy Casar

Populaarsed postitused sellest blogist

IGAPÄEVANE FAŠISM MEIE SEAS

UUE VALITSUSE VÄLISPOLIITIKA JA VÄLJAKUTSED

Are we ready for World War III?