Tubli, Kadri&Co!!

Ei midagi muud, kui ainult siiraid kiidusõnu jagub Lennart Meri konverentsi korraldajatele. Kiitsin Kadrit juba eelmiselgi aastal. Tean, kui keeruline oli selle aasta üritust kokku panna. Kuid välja tuli nagu alati - väga hästi. Ma loodan, et selle konverentsi näol on nüüdseks saanud traditsioon, mis aitab Eestil ikka väga jõudsalt tõusta välispoliitilise mõtte edendamise rahvusvahelisele kaardile.

Kahjuks jäi mul endal erinevate ürituste tõttu väga vähe aega sessioonidel osalemiseks. Sedagi lugu kirjutan Tallinna lennujaama vastavatud terminalist. Muide, esmamulje järgi on lennujaama laiendus päris kena. Ja Schengeni viisaruum on nüüdsest lennuväravateski avatud.

Kuid tagasi konverentsi juurde. Nii esimese päeva õhtu kui ka eilne öösessioon Venemaa tuleviku teemadel, kus mul oli võimalik osaleda, olid väga head. Mitte paljud rahvusvahelised seminarid-konverentsid ei saa uhkustada asjaoluga, et korraga on näiteks Venemaa teemat arutamas sellised nimed nagu Boriss Nemtsov, Andrei Illarionov, Lilja Ševtsova, Andrei Piontkovski, Ivan Krastev, Ariel Cohen, Robert Nurick ja teised.

Igatahes veelkord - suurimad tänud Kadrile ja rahvusvahelise kaitseuuringute keskuse töötajatele!

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

IGAPÄEVANE FAŠISM MEIE SEAS

UUE VALITSUSE VÄLISPOLIITIKA JA VÄLJAKUTSED

Are we ready for World War III?