Kaia teeb Eestile suurt reklaami!

Kaia Kanepi suurepärane mäng Pariisis ning tema läbimurre maailma naistennise absoluutsesse eliiti on kahtlemata väga positiivne uudis. Eks seda oli ka oodata, sest Kaia tegelik võimekus polnud siiani ühel või teisel põhjusel vääriliselt ilmsiks tulnud.

Eesti on nüüdsest saanud juurde maailma särava sporditähe, kes nii nüüd Pariisis, kuid loodetavasti veel palju kordi edaspidigi teeb väga palju meie positiivse enesetunde kasvatamiseks ning lõppeks Eesti reklaamimiseks sellel väga populaarsel spordialal.

Põnev on seegi, et samal ajal kui Kaia murdis ennast naiste seas kaheksa parema hulka, tegi sama meeste hulgas noor lätlane Ernests Gulbis. Kahjuks pidi ta täna küll tunnistama Novak Djokovici paremust, kuid ilmselt on temalgi veel palju võite ees.

Kommentaarid

Anonüümne ütles …
kas EAS pole selle peale tulnud, et Eesti võiks vähe korralikuma investeeringu teha ja taoliste suurte turniiride ajal visata reklaamipauside ajal sisse mingi welcome to estonia klipi võimidaiganes. eriti nüüd, mil kanepi nimi on jõudnud päris paljude inimeste teadvusesse. kui sellise reklaamiga tuleb toime kääbusriik küpros (marcos baghdatise isiku näol), siis peaks ka Eesti.
Marko Mihkelson ütles …
Ma olen selle mõttega väga nõus. Muuseas just täna arutab Riigikogu väliskomisjon meie välismajanduspoliitika koordineerimist ning inimesed EASist kohal. Küsime järele:)
Anonüümne ütles …
Kas antud küsimus mahtus teemaderingi?
Marko Mihkelson ütles …
Jah, mahtus küll. Küsimus tuli muidugi EASile üllatusena, sest selliselt pole Eestit varem tutvustatud. Suurte kanalite klippe peetakse mitte väga tulusateks oma kalli hinna juures. Kuid tegelikult kogu Eesti tutvustamise ja majanduse rahvusvahelisustamise teemaga hakkab väliskomisjon juba sügisel detailsemalt tegelema. Probleeme on palju:(

Populaarsed postitused sellest blogist

IGAPÄEVANE FAŠISM MEIE SEAS

UUE VALITSUSE VÄLISPOLIITIKA JA VÄLJAKUTSED

Are we ready for World War III?