Savisaar põgeneb Tallinnast?

Tallinna linnapeal hakkab aeg varsti täis saama. Ees ootavad uued valimised. Kuid näib, et Keskerakonna esimees katsub veel enne õiget aega Eestist vehkat teha.

Miks muidu on Savisaar ennast lasknud valida Keskerakonna esikandidaadiks eurovalimistel? Loomulikult on tal valus vaadata, kuidas Tallinn laguneb ning linnajuhtimine alla käib.

Ma pole päris kindel selles, et Savisaar tõsimeeli teab, mis linnas tegelikult toimub või millises seisus on näiteks linna olulised tuiksooned. Proovige sõita mööda Pallasti, Rävala või Merivälja teed (enne Viimsit). Selliseid teid ei leia te täna mitte ka Groznõi kesklinnast. Kui see mingi võrdlus on. Aga Tallinnast küll. Ja ajal, kui meil unistatakse raudteetunnelist Helsingisse!!

Tegelikult mulle tundub, et Savisaar on lihtsalt väsinud linnajuhtimisest ning vajab rahulikumat taandumist poliitiliselt suurareenilt. Kas Euroopa Parlament on see parim viis? Oh jah. Vabandust. Loomulikult ei lähe Savisaar kuhugi. Valijaid on ju nii mõnus lollitada!

Kommentaarid

Harri ütles …
Suhteliselt poliitikakauge inimesena julgen ehk asjatundmatu küsimuse esitada: kui Edgar tõesti Europarlamenti kandideerib ja ta ära valitakse (selge ju on, et valitakse), siis kas ta peab sinna tõesti ka minema? Või oleks ta sellisel juhul lihtsalt niiöelda häältekoguja rollis ja saaks JOKK korras ikkagi jääda siia tallinlaste elu kibedaks tegema?

Tavakodaniku jaoks oleks Edgari Europarlamenti saatmine vist ainuke lähitulevikus reaalne võimalus temast kasvõi näiliselt lahti saada - ehkki muidugi on kole mõelda, mis mulje mees rahvusvahelisel areenil meist jätta võiks. Igal juhul raske olukord. :(
Marko Mihkelson ütles …
Harrile: nii see on, et seadus lubab oma kohast loobuda. See puudutab kõiki valitavaid organeid. Kuid antud juhul ei ole Savisaar midagi enamat kui lihtsalt valijate hullutaja ehk peibutuspart. Loomulikult ei lähe ta kuhugi.
Harri ütles …
Aitäh vastamast!

Populaarsed postitused sellest blogist

IGAPÄEVANE FAŠISM MEIE SEAS

Are we ready for World War III?

EESTI EI LEPI ALLAANDLIKU MÕTTEVIISIGA