Intervjuu, mida peab nägema




Kommentaarid

Marko Mihkelson ütles …
John Laughland on muuseas Briti euroskeptikust ajakirjanik ja analüütik, kes töötab täna Venemaa think-tankis Pariisis: http://www.indemco.org/.
Andreas ütles …
eks selliste meeste puhul on alati raske öelda, kas tegemist on totaalse debiilikuga või kinnimakstud hääletoruga. Isiklikult loodan sellistel puhkudel alati viimast.
Toomas Nigola ütles …
Täpselt nagu Adreas kirjutas. Kummalisel kombel tuleb brittidelt meie kohta liigagi tihti täiesti ebaadekvaatset infot. Täielik Flat Earth News.
Anonüümne ütles …
Ei tea, kuidas vana sõber Ariel Cohen suutis rahulikuks jääda. Milline seltskond!
jah, aitäh ütles …
Laughland indeed. Tough jokes.
Aju ütles …
Peter LaVelle oma tuntud demagoogilises ärritavuses.
Anonüümne ütles …
LOL @ Laughland :'(
KT ütles …
vaatasin alles täna. väga hea esinejate-seisukohtade valik. tõde sellisest teledebatist muidugi ei tõuse, kuid oma taseme poolest ülihää. tänan vaatamissoovituse eest, Marko.
Anonüümne ütles …
Kaua võib kuulata venelaste seisukohta, et CFE treaty seisab Balti riikide taga, kuigi Venemaa võttis endale Istanbulis selgelt sõnastatud ja allkirjastatud kohustused, mis ei lasegi meil neid lepinguid enne allkirjastada?

lennart.
Unknown ütles …
Minu arvates kannatab see saatejuht mingi närvihaiguse käes, suutmata hetkegi rahulikuks jääda, käitudes nagu hüperaktiivne laps. Imelik oli ka vaadata, kuidas saatejuht oma hinnanguid ühele eksperdile (Cohen) püüdis peale suruda ja kuidas ta teda mitmel korral katkestas ja talle peale rääkis. Samal ajal püüdis ta Cohenile oponeerivaid eksperte igati toetada.

Vene eksperdi näide Venemaa ja Läti väga erilise suhte kohta, viidates Lätis elavatele venelastele, oli ikka ka väga kummaline, pea-aegu samaväärne venelaste väitega, et Viiburi on tegelikult vana vene linn.

Tõesti kahetsen, et seda saadet vaatasin. Halva ajakirjanduse musternäide.

Marko Mihkelsonile soovin jõudu tema raskes töös.

Sulev

Populaarsed postitused sellest blogist

IGAPÄEVANE FAŠISM MEIE SEAS

UUE VALITSUSE VÄLISPOLIITIKA JA VÄLJAKUTSED

Are we ready for World War III?