Kas ikka tõesti maailma parim?

Vabandan juba ette, et ennast kordan, kuid midagi pole teha. Pikaaegse ning hoolika EMT kliendina ei saa mitte vaiki olla. Firma reklaamib ennast juba mõnda aega kui "maailma kõige parima/lõbusama jne leviaalaga" mobiilteenuse pakkuja. Usun, et paljudel siinsegi blogi lugejatel on tulnud korduvalt kogeda, kui auklik EMT leviala ikkagi tegelikult on.

Viimasel nädalal olen korduvalt pidanud loengute tõttu Tallinna ja Pärnu vahet sõitma. Täna siia Pärnusse erakonna suvepäevadele sõites aga sai mõõt täis. Taas saatis mind Laagris teele EMT suur reklaamplakat lõbusast levialast Tallinnast Pärnuni ning taas jäid mu mõned kõned katki levi kadumise tõttu.

Kunagi muretsesin siin Viimsi auklikkuse "pärast", kuid paraku on need mittesoovitud kõnekatkemised muutunud juba ikka väga krooniliseks. Muidugi võib ennast põhjamaise irooniaga rahustada, kuid firmal võiks ikka mingigi mõõdutunne olla oma kuvandi kujundamisel.

Mul oleks väga hea meel, kui EMTl oleks "maailma parim leviala". Kuid enne, kui midagi sellist lubada, võiks ikka mõned investeeringud teha või siis grammi võrra tagasihoidlikum olla.

Kommentaarid

Anonüümne ütles …
Jah, tõsi ta on, noorte laulupeol sai ka EMT reklaamikoomikute üle naerdud, sest kedagi ei saanud kätte. Nii et kvaliteetsest ja toimivast teenusest ei saa siinkohal küll rääkida, pigem väike ja keskpärane teenus. Pealegi võiks neid eksitava reklaami eest kohtusse kaevata.
Anonüümne ütles …
ma ei saa aru, millest kõik räägivad. pole juba aastaid probleeme olnud emt leviga...

Populaarsed postitused sellest blogist

IGAPÄEVANE FAŠISM MEIE SEAS

UUE VALITSUSE VÄLISPOLIITIKA JA VÄLJAKUTSED

Are we ready for World War III?