Mistrali tehing võib ikkagi ära jääda


Pole välistatud, et paljuräägitud Prantsuse-Vene relvatehing dessantlaeva(de) Mistral müügist-ostust võib ikkagi ära jääda. Teatavsti on Prantsusmaa ka presidendi tasemel andnud mõista, et müügiks on üksnes laeva kere ilma juhtimissüsteemide ja relvastuseta.

Täna teatas aga Venemaa kindralstaabi ülem Nikolai Makarov, et Moskva on huvitatud jällegi vaid täisrelvastuses laeva ostust. Tõsi, helikopterid on Venemaa nõus ise lisama.

Kui see on mõlema poole seisukoht, mis ei muutu võimalike läbirääkimiste käigus, siis on raske ette kujutada tehingu toimumist. NATO ühtsuse ning hea tervise seisukohalt on tegelikult oluline, et see tehing jääkski vaid virtuaalseks sooviks. Olen sellele ka varem siin tähelepanu juhtinud.

Kommentaarid

Anonüümne ütles …
Need mistraalid ei muuda midagi,hoopis parempoolsete kommarite geniaalne juhtimine viib Narva venemaa koosseisu ja neid endid pagendusse ja praegune eesti kaob.USA 1929. aasta kriis kestis 11 aastat ja praegune on eestile üldse lõputu,nii et seda riiki ei ole enam kauaks.
Anonüümne ütles …
eesti hävitab kriis,aga mitte mistral.
Anonüümne ütles …
kui venemaa nüüd neid laevu ei ostagi jääb üle vaid imetleda nende oskust bütsantsi kombel asju ajada....jaga ja valitse...sakslased said vähemalt oma raha eest toru mida vist küll kunagi täies mahus kasutama ei hakata
Anonüümne ütles …
"Kui see on mõlema poole seisukoht, mis ei muutu võimalike läbirääkimiste käigus, siis on raske ette kujutada tehingu toimumist. NATO ühtsuse ning hea tervise seisukohalt on tegelikult oluline, et see tehing jääkski vaid virtuaalseks sooviks."

Tegelikult on see Venemaa ja Prantsusmaa omavaheline asi.

Mina sooviksin Mihkelsoni tähelepanu juhtida meie toiduainetesse mida me poest ostame. Millised euronõuded on lihatoodetele, puu ja köögiviljadele, jne. Ma arvan, et Mihkelson loobub kohe igasugusest söögist kui ta vähegi mõistaks millist keemilist saasta ta oma eurojutuga ka sisse sööb.

Niikaua kuni kvaliteetset ja värsket sööki ei saa ei huvita mind ka Venemaa.

Populaarsed postitused sellest blogist

IGAPÄEVANE FAŠISM MEIE SEAS

UUE VALITSUSE VÄLISPOLIITIKA JA VÄLJAKUTSED

Are we ready for World War III?