Elu esimene maraton 10 ja poole tunniga

Arvate, et jooksin täna ennast oimetuks. Ei, sugugi mitte. Jooksmine pole tõesti minu lemmikala. Küll aga golf. Täna peeti Jõelähtmel teist aastat järjest omalaadne võistlus - golfimaraton. Veel eile polnud päris kindel, kas ma selle mõneti "hullumeeslse" ürituse ette võtan.

Praegu on vaid hea meel, et selle väljakutse siiski vastu võtsin. Mida see golfimaraton endast kujutab? Tegelikult on kõik väga lihtne. Mängitakse kokku 42 rada (justkui siis 42 kilomeetri eest). Iseenesest tuleb läbikäimist oma poolmaratoni jagu ning aega kulub päris kõvasti. Alustasime täna hommikul kell 8.40 ja lõpetasime 19.15. Seega siis kümme tundi ja 35 minutit.

Kui mäng kõrvale jätta (mis nagu golfis ikka, on väga vahelduv:)), siis täna võis küll täiel määral läbi elada, mida üks jaanikuu ilm endast kujutab. Kogu selle kümne tunni jooksul saime äikest ja päikest, tuult ja tuulevaikust, vihma ja rahet. Lõpuks paras rammestus. Aga väärt kogemus, julgen öelda!!

Kommentaarid

ege7a ütles …
http://abcnews.go.com/TheLaw/story?id=5213783&page=1
Palun kommenteerige.
Marko Mihkelson ütles …
Seda on raske kommenteerida, sest täpsem info minul puudub. Loomulikult peaksid vastavad agentuurid seda informatsiooni tähelepanelikult kontrollima.
Küll tundub sarnane taktika väga tõenäolisena, millest loos ka räägitakse.

Populaarsed postitused sellest blogist

IGAPÄEVANE FAŠISM MEIE SEAS

UUE VALITSUSE VÄLISPOLIITIKA JA VÄLJAKUTSED

Are we ready for World War III?