Libération avaldas meie arvamusloo

Eilne Libération avaldas arvamusloo "Vene neoimperialism varjutab Euroopat", mille autoriteks on kolme Balti riigi parlamentide Euroopa Liidu asjade komisjonide esimehed. Seega siis peale minu veel Andrius Kubilius Leedust ja Vaira Paegle Lätist.

Oleme üritanud selle ühisartikliga pääseda mitmesse Euroopa suurväljaandesse. Varem on väiksema osa sellest artiklist avaldanud ka Die Welt.

Täna pärastlõunal saame kokku Tallinnas, et arutada lisaks Euroopa Liidu ja Venemaa suhetele ka terve rida teisi olulisi küsimusi. Traditsiooniliselt liituvad meiega ka Poola kolleegid.

Kommentaarid

KT ütles …
kõva sõna!

sama tekst VF portaalis, mis tegeleb mujal maailmas Venemaa kohta/jaoks avaldet olulisemate kirjutiste tõlkimise-republitseerimisega.

http://inosmi.ru/translation/243991.html
Anonüümne ütles …
Praegu on jah eriti tähtis viia oma sõnum Saksamaale ja Prantsusmaale. Midagi sellist võiks jõuda ka pr. keelse "Le Monde" veergudele. "Liberation" on ka täiesti arvestatav prantsuse leht (vahemärkusena: väidetavalt kajastab eelkõige noorema linnarahva vaateid), kuid siiski väiksema kaaluga, kui suures osas rahvusvahelistele uudistele keskendunud "Le Monde".

Populaarsed postitused sellest blogist

IGAPÄEVANE FAŠISM MEIE SEAS

UUE VALITSUSE VÄLISPOLIITIKA JA VÄLJAKUTSED

Are we ready for World War III?