Olga oli täna väga tubli

Läinud nädalavahetus oli Eesti golfiklubides sisemiste meistrivõistluste aeg. Nii ka meil, Jõelähtmel. Mängisime neljas eraldi klassis: algajad, seeniorid, punktimängijad ja löögimängijad. Minu osaks oli mängida punktimängijate klassis. Kaks päeva põnevat võistlust lõppes siinkirjutajale punktimängus teise koha võitmisega.

Kuigi esimese päeva järel võis loota ehk rohkematki (43 punkt), siis kaks päeva panid paremusjärjestuse paika. Mängisin nii eile kui täna finaalpaaris Olga Koldinaga ning pidin kahe päeva kokkuvõttes tunnistama tema paremust.

Olgugi, et Olga mängis suurema HCP tasemelt (temal 44, minul 28), oli tema eilne ja tänane mäng väga hea. Igatahes suurepärased kaks päeva ning kinnitus, et Estonian Country and Golf Club on väga tugeva vaimse ja ka rahvusvahelise sisekliimaga golfiklubi.

Eriti tahaks aga siinkohal välja tuua Martin Toomi suurepärast tulemust tänaselt teiselt päevalt, kus ta suutis lüüa kaks lööki alla pari (70). Martin oli parim täna üldarvestuses ja on nüüdsest parim Eesti mängija händikäpi järgi. Võistluse tulemusi vaata meie klubi koduküljelt: http://www.egcc.ee/.

Kommentaarid

Priit ütles …
Ise pole kunagi golfi mänginud (va minigolf), kuid endamisi olen mõelnud kas tegemist on ikka spordiga?! Teleekraanilt vaadates ei näe kunagi mängijate silmist sportliku viha ega pinget. Piltlikult öeldes testosteroon ei löö pähe ja meelelahutuslik külg kipub olevat tähtsam kui konkurents ja VÕIT!

Vabandan juba ette kui golfihuviliste tundeid riivan... ja eks kui kunagi ise mängin siis oskan asjalikum olla või siis vaikida :-)
Marko Mihkelson ütles …
Priidule: eks golfiga ole tõesti nii nagu paljude teiste spordialadega - kui ise ei osale ega harjuta, siis jääb paljugi mõistmata. Tegelikult pakub golf nii head füüsilist koormust (svingid pingitavad lihaseid (ka ajulihaseid:)) ning kuni 10kilomeetrised mängurajad annavad hea liikumiskoormuse). Ja muidugi, hasarti ja pinget on küllaga. Võistlus nagu võistlus ikka:)

Populaarsed postitused sellest blogist

IGAPÄEVANE FAŠISM MEIE SEAS

Are we ready for World War III?

EESTI EI LEPI ALLAANDLIKU MÕTTEVIISIGA