21. sajandi barbaarsus - kes suudab seda peatada?

Soovitan väga selles loos toodud linki mitte vajutada lastel ega nendel, kellel on nõrgem närvikava. Sellel on kujutatud 21. sajandi barbaarsus selle kõige koletumal viisil. 

Kahjuks on vähe teada, millal ja kus täpselt on see foto tehtud ning kes on seal kujutatud. Väidetavalt on see tehtud eelmise aasta novembri algul Tšetšeenias ning sellel on kujutatud "president" Ramzan Kadõrovi heaks töötanud meeste jõhker hukkamine. Kadõrovlaste endi poolt.

Seda pilti nähes olin ma tõeliselt šokeeritud. Kuidagi teisiti ei saa vist normaalne inimene seda võtta. Küll on aga kõige hirmsam, et selline barbaarsus on täna karistamatult võimalik meie naaberriigis.

Juba aastaid tagasi räägiti rahvusvahelistel foorumitel, et Tšetšeenia sõdadega külvatud karistamatuse õhkkond ning inimõiguste jõhker rikkumine Põhja-Kaukaasias on tõsiseks ohuks mitte üksnes sealsetele elanikele, vaid laiemalt kogu Venemaale.

Täna julgevad seal toimuvast rääkida vaid vähesed. Tõest pilti hägustab informatsiooni lünklikkus või puudumine. See aga ei tohiks peatada neid, kes seisavad läänemaailma alusväärtuste kaitsmise eest.

Kuigi Euroopa Nõukogu Parlamentaarne Assamblee ei soovinud seda teemat oma viimasel istungil käsitleda, oleks pea liiva alla pistmine tõsine viga. Just ENPA aga ka Euroopa Parlament peaksid olema need foorumid, kus inimõiguste olukord Põhja-Kaukaasias peaks olema pideva vaatluse all.

Viite sellele pildile ja loole leiab siit.

Kommentaarid

Anonüümne ütles …
"...sellel on kujutatud "president" Ramzan Kadõrovi heaks töötanud meeste jõhker hukkamine" -- võib-olla tuleks täpsustada, et hukkamine oli väidetavalt toime pandud Kadõrovi enda jüngrite poolt, siit lugedes võib jääda mulje nagu sellega oleks hakkama saanud iseseisvuslased. Inimesed on haiged, see on ammu teada. Ootavad lihtsalt oma võimalust...
Anonüümne ütles …
tere,
meie kes me ei taha kuidagi uskuda, et venemaa võib meid kunagi jälle rünnata peame arvetsma sellega, et sellised mehed tulevad ka meie maale.
samas eelistatakse väita, et meil on kõik riigikaitsega optimaalne.
ostsutajad võiks pea liiva alt välja tõmmata.

Populaarsed postitused sellest blogist

IGAPÄEVANE FAŠISM MEIE SEAS

Are we ready for World War III?

EESTI EI LEPI ALLAANDLIKU MÕTTEVIISIGA