Hea uudis Gruusiale - toetus on tugev!

Enam kui nelja miljardi dollari lubamine rahvusvaheliste doonorite poolt on Gruusiale muidugi väga hea uudis. Arvestades üleilmset finantskriisi on lubatud summa (4,5 miljardit dollarit) oluliselt suurem sellest, mida algselt loodeti.

Sellise suure toetussummaga väljendasid rahvusvahelised doonorid ühemõttelist toetust Gruusia vabaduspüüdlustele ning ka riigi territoriaalsele terviklikkusele.

ÜRO ja Maailmapank on arvutanud, et eeloleva kolme aasta jooksul vajab Gruusia 3,25 miljardit dollarit põgenike aitamiseks ning sõjapurustuste likvideerimiseks.

Nüüd on esmaoluline, et Gruusia suudaks sedavõrd suurt abisummat võimalikult efektiivselt hallata. Sellest võib kujuneda kogu Gruusia tulevikule üks olulisemaid küsimusi. Kui Tbilisi suudab ilma sisemise segaduseta kujunenud olukorrast välja triivida, siis on riigil kindlasti palju kindlam ka tulevikus vastu seista võimalikele ohtudele.

Kahjuks pole Venemaa tänaseni lõpetanud massilist vihapropagandat Gruusia aadressil. See aga näitab, et Moskvas pole lõpuni maha maetud osaliselt ebaõnnestunud augustisõja peamist eesmärki - Saakašvili kõrvaldamist võimult.

Kommentaarid

Anonüümne ütles …
расист
зиг хайль
mativanapilt ütles …
No nüüd Marko olete kuulsaks saanud.
See eelmine kommentaar näitab, et teema on kellelegi hinge läinud.
Jälgin alati Teie blogi ja kindlasti on ka kommentaarid huvitavad olnud,aga nii jõulist ja väljendusrikast
ei ole siin blogis veel kohanud
Anonüümne ütles …
Ma igal juhul annaksin 4 miljardit gruusiale ning peale edasist venemaa jama ka 10 miljardit austraaliale, et nad ei annakse venemaale tuumakütust.
80 miljardit $ Iraani minemapühkimiseks-
900 miljardit venemaa riigipöörde katseks.

Vot tak,

994 miljardit on tänapäeval väike raha.
Anonüümne ütles …
andku kogu eesti raha vennadele grusiinlastele, meil on ressursse ju palju

Populaarsed postitused sellest blogist

IGAPÄEVANE FAŠISM MEIE SEAS

Are we ready for World War III?

EESTI EI LEPI ALLAANDLIKU MÕTTEVIISIGA