Euroopa suur võidupäev!


Ma võin eksida, kuid Ryder Cup on üks väheseid suuri spordivõistlusi, kus Euroopa on väljas oma lipu ja ühise võistkonna all. Tegemist on siis golfi ühe suurima ja põnevaima meeskonnavõistlusega, kus USA ja Euroopa parimad on alates 1979. aastast iga kahe aasta tagant väärika karika eest võistelnud. 

Mõni hetk tagasi võitis Euroopa meeskond suurepärase ja ülipõneva lõpuga võistluse Walesis Celtic Manoris. See oli eurooplaste kaheksas võit, mis on ühe võrra parem ameeriklastest. Pole midagi öelda, sinised kuldtähtedega lipud mõjusid sama koduselt kui rahvuslipud. 

Eesti sportlastel on pääs Ryder Cupi võistkonda veel väga kauge unistus, kuid see pole kindlasti võimatu. Loodetavasti aitab Ryder Cup seda maailma üht populaarsemat spordiala väärikalt tutvustada ka meie spordimeedial. Ei taha kohe kuidagi olla provints, nagu ütles Hans H. Luik eelmise nädala Kolmeraudses:)

Kommentaarid

kroku ütles …
Küsimus muul teemal. Milline on riigikogu seisukoht Riksdagi poolt tõstatatud hoiuste tagamise skeemi küsimuses? Ja kas teate, milline on Läti, Leedu ja Slovakkia parlamentide seisukoht?

Proposal for a DIRECTIVE OF THE EUROPEAN PARLIAMENT AND OF THE COUNCIL amending Directive 97/9/EC of the European Parliament and of the Council on investorcompensation schemes - http://www.ipex.eu/ipex/cms/home/Documents/dossier_COD20100199
http://openeuropeblog.blogspot.com/2010/08/this-could-be-interesting.html
http://www.eu-info.de/dpa-europaticker/177436.html

Populaarsed postitused sellest blogist

IGAPÄEVANE FAŠISM MEIE SEAS

UUE VALITSUSE VÄLISPOLIITIKA JA VÄLJAKUTSED

Are we ready for World War III?