Kes võidab jalgpalli maailmakarika?


Maailma suur jalgpallipidu on täies hoos. Ma ei saa küll öelda, et oleksin pühendunud fanaatik, kuid enamiku enda jaoks põnevamatest mängudest püüan kindlasti ära vaadata. Praegu on veel piisavalt aus küsida: kes võidab seekord?  See on sama hea küsimus, et kui ennustada ette ilma Eestis 11. juulil. Siis on see finaalipäev.

Paljud arvavad, et hispaanlased võiksid lõpuks võtta maailmatiitli. Brasiilia on alati tugev, Saksamaa noor võistkond võiks jõuda kaugele ning Holland, Itaalia ja Inglismaa on väga janused. Miks mitte mõni üllataja, nagu näiteks Kamerun?

Kuid ikkagi, hasart tekib kellelegi kaasa elades. 1990ndatel hoidsin pöialt sakslastele. Mulle lihtsalt meeldis toonane meeskond, kus ilma tegid Klinsmann, Matthäus, Völler. Hiljem olen aga rohkem hoidnud inglaste ja argentiinlaste poole. Kui päris aus olla, siis seekord hoian pöialt Maradona meeskonnale.

Tänane esitus nigeerlaste vastu oli heitlik, kuid kui nad suudaksid oma koormast vabaneda, siis jõuaksid ilmselt kaugele. Vaatame, sest pall on ju teadagi ümmargune:)

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

IGAPÄEVANE FAŠISM MEIE SEAS

Are we ready for World War III?

EESTI EI LEPI ALLAANDLIKU MÕTTEVIISIGA