Üks fotomeenutus laupäevast


See pilt on tehtud laupäeva pärastlõunal Tallinna lauluväljakul. Kohe pärast seda, kui Isamaa ja Res Publica Liidu volikogu kinnitas erakonna kandidaadid Euroopa Parlamendi valimisteks. Koos Tunne Kelami ja Karoli Hindriksiga oleme erakonna esikolmik, kes täpselt nelja kuu pärast asetleidvatel valimistel tahab Euroopa Parlamendi suurimasse fraktsiooni (Euroopa Rahvapartei) viia võimalikult tugeva Eesti esindatuse.

Kommentaarid

Anonüümne ütles …
Marko, sa oled mulle sümpaatne, sest ma loen su blogi ja see on usutv. sa ei aja saasta ega muuda midagi retoorika olemuses ka siis kui on valimisperiood. see on hea.
Anonüümne ütles …
Edu, Marko, muudkui edu!

Ja muidugi õnnesoovid, et sul õnnestus IRLi nimekirjas Eesti välispoliitika raskekahurist Karoli Hindriksist ettepoole saada! :D Andres Herkelil kahjuks see ei õnnestunud. :( Tea, mis Andresel puudu jäi? :P
Anonüümne ütles …
Kas Karoli Hindriks teab Euroopa Liidust, välispoliitikast jne ka midagi?
Anonüümne ütles …
Muvvame läbi 5 aastat tagasi ei töötanud, vaatamata supermodelli kaasamisele. Mis annab nüüd alust arvata, et MTV-tšikk on kaalukam?
Kahju, aga ka Kelami puhul on juba "parim enne" möödas. Tema eakaaslane Landsbergis Leedust muide pidas sobivaks taanduda, aga miks te IRLis Kelamile "Rüütlit ei teinud"???
Marko Mihkelson ütles …
Karoli kaitseks tahan öelda, et ta on noor, kuid elus juba nii mõndagi saavutanud inimene. Pealegi on ta juba jõudnud esineda noore ettevõtjana ka Euroopa Parlamendis, missugune kogemus näiteks minul veel puudub. Karoli on olnud IRLi liige juba 2001. aastast ning kahel korral valitud ka Pärnu linnavolikogusse. Ma olen kindel, et Karolil on ees põnev tulevik ka suures poliitikas.
Anonüümne ütles …
Wow. IRL on eksisteerinud 2006. a. alates, aga Karoli Hindriks oli IRLi liige juba 2001. a.! Super! :P

Hehehee... :)

Aga tõsiselt, Marko, me ju kõik teame, miks see ilusa näolapiga tütarlaps on IRLi nr. 3. Esiteks, IRL ei saa kohe kindlasti üle kahe koha Europarlamendis. Teiseks, ohh see ilus näolapp, mis äkki - mine sa kuradit tea - toob hääli sisse.

Või ei ole see nii? Paranda mind, palun, kui ma eksin!

Äkki tõesti teab IRLi volikogu Karolist midagi sellist, mida keegi teine ei tea? Vast on tal suured teadmised Euroopa asjadest? Äkki on ta senini tundmatu (välis)poliitika mõttehiid? Mine tea - äkki on tal selliseid omadusi, mida hädaste on vaja nii Euroopal kui Eestil Euroopa osana - Eesti esindusel Europarlamendis?

Hee! :)

Jah, ma teen nalja. Nagu sinagi. ;)
KuriUss ütles …
Marko,

Ütle nüüd ausalt välja, et Europarlament ei olegi vaid välispoliitika instrument. Aina enam peame me seal saavutama nihkeid meie kohalikku elu ja väärtusi puudutavate regulatsioonidega seonduvas? Selline omariiklus ...
Klaus ütles …
hmm... kas Karoli Hindriks on IRLi Sarah Palin?
Anonüümne ütles …
Ma tahaks teada, miks vaikitakse sellest, kuidas volikogule esitatud nimekiri kokku pandi. Kas sisevalimistega, juhatuse otsusega või Laari ja Tsahkna poolt nagu eelarvekärped?
Palun selgitust.

Populaarsed postitused sellest blogist

IGAPÄEVANE FAŠISM MEIE SEAS

UUE VALITSUSE VÄLISPOLIITIKA JA VÄLJAKUTSED

Are we ready for World War III?