Hollywoodi staarid mängivad Georgia sõjafilmis



Selle aasta oktoobris peaks Hollywoodi tuntud režissööri Renny Harlini käe alt kinodesse jõudma film Georgia-Vene augustisõjast. "Georgia" nime kandvas märulis mängivad sellised maailmastaarid nagu Val Kilmer (mängib ajakirjanikku) ja Andy Garcia (Georgia president) ning teised.

Esimest korda Hollywoodi ajaloos (vähemalt minu teadmisel) on filmis eraldi rollid ka Balti riikide presidentidel, kes mäletatavasti 2008. aasta augustis tegid toetusvisiidi Tbilisisse. Vähemalt on teada, et Läti ja Leedu presidente mängivad Georgia näitlejad. Ka pole kuigi tavaline näha Hollywoody filmis Eesti rahvuslippu.

Treileri kohaselt on filmi stsenaristid Mikko Alanne ja David Battle pakkumas haaravat põnevust ning liigutavaid inimsaatusi. Kuid, mis kogu loo juures tähtsam: tegemist on kindlasti väga mõjusa viisiga pöörata tähelepanu Georgias toimunule.

Kommentaarid

Anonüümne ütles …
ossetidel ja abhaazidel on õigus vabadusele,nagu ka Narval.
Aiku ütles …
Anonüümsele tahan öelda, et olen vestelnud paadunud retsidivistidega. Nad räägivad väga hingestatult nende õigusest teistelt inimestelt vara riisuda ning vajadusel ka elu võtta, sest reeglina on nende ohvrid alati nende meelest mingid süüdlastest ülekohtutegijad, jätised või sulid, keda nemad aga karistavad.

Venemaal on samasugune arusaam õiglusest, mille teostamise tööriistadeks ta kasutab oma marionette ja käsilasi nii Ida-Virus, Abhaasias kui ka Osseetias. Venemaa võimud ei erine kriminaalsest jõugust. Samasugused on aga need, kes seda võimu toetavad.

Jah, tõesti, tappa maha kogu Narva elanikkond ja sinna ümber asustada oma lojaalsed Venemaa kodanikud, kes siis nn "õigust vabadusele" nõudma hakkavad, on paadunud mõrtsuka jaoks tõesti õigustatud.

Kahju, et meil sellist mõttelaadi evivaid inimesi on.

Aivar Koitla
Anonüümne ütles …
Sellise filmiga saab tõesti tähelepanu pöörata vaid ajupestud inimesel kes oma maailmavaadet just selliste märulite najal kujundavad.
Veel saaks teha sellest sündmusest teismelistele eriti vinge arvutimängu (Doom'i taolise) ning teha kohustuslikuks selle kõikide levelite läbimine.

Populaarsed postitused sellest blogist

IGAPÄEVANE FAŠISM MEIE SEAS

Are we ready for World War III?

EESTI EI LEPI ALLAANDLIKU MÕTTEVIISIGA