Kes on Eesti tuntuim sportlane maailmas?

Loomulikult pole selles mingit kahtlust. Meie tuntuimaks tegevsportlaseks maailmas on vaieldamatult Kaia Kanepi. Pärast tänast suurepärast võitu maailma kolmanda reketi Jankovici üle on Kaia lõplikult murdnud ennast tennisemaailma tippu. Tõenäoliselt pole pärast tänast kedagi, keda Kaia ei suudaks võita.

Kahjuks aga näevad Eesti spordisõbrad Kaia mänge teleülekannetes väga harva. ETV sporditoimetuse prioriteedid on selgelt mujal. Huvitav, mida peaks Kaia veel saavutama, et tema mängud jõuaksid ka meie oma telekanalitesse. Ega ometi ei pea selleks ta võitma Grand Slami turniiri:)?

Tegin väikese analüüsi Google Newsis. Kui Kaia tegemisi jälgitakse just praegu üle maailma 1277 uudisloos (pärast võitu Jankovici üle kindlasti rohkemgi), siis teisel kohal olevat rallisõitjat Urmo Aavat mainitakse 775 korral. Libereci võistlusteks valmistuvate Andrus Veerpalu ja Jaak Mae nime leiab vastavalt 54 ning 45 korral.

Igatahes pakub Kaia oma suurepärase mänguga positiivseid elamusi, mida meie tänases pessimistlikus reaalsuses nii väga napib. Jõudu sulle, Kaia!!

Kommentaarid

Anonüümne ütles …
DIIP. VÄGA DIIP. PARAS TEEMA END TIPP-POLIITIKUKS PIDAJALE.
Marko Mihkelson ütles …
http://www.iht.com/articles/ap/2009/02/18/sports/TEN-Dubai-Championships.php

Ja anonüümsele: kui sa otsid siit blogist vaid pressiteateid, siis sa oled valesse kohta sattunud. Elu on palju põnevam ja kirjum, kui poliitika.
Anonüümne ütles …
no sinu "spordilugu" ongi pressiteade ju. et vaat kui tore spordirahvas. minu arust on sport igav, mitte kirju. iga spordilugu on täpselt nagu iga teine spordilugu. inimesed tulid kokku, võistlesid, üks võitis. punkt. mitte mingit iva, mitte mingit tegevust ajule.
Anonüümne ütles …
BTW, spordilood ei kvalifitseeru uudislooks, sest puudub igasugune iva, mis aitaks inimest paremaid otsuseid teha. v.a. ehk siis kui riigis on laialdane kihlveokontorite võrgustik.

hea et "spordi" jaoks on eraldi rubriik lehe tagaosas.
Marko Mihkelson ütles …
Austan sinu arvamust, kuid mulle sport ja liikumine meeldib. Kaia, kes ka täna oli võidukas, ei mängi ju üksi enda eest, vaid esindab kõige paremal moel Eestit. Tennis on iseenesest maailma üks lialt mängitav spordiala, mille tippu jõudmine on väga suur saavutus. Kaia mängudele võiks näiteks EAS osta riiki reklaamivaid klippe. Dubais on poolfinaalis tõenäoliselt vaid kolme riigi - USA, Prantsusmaa ja Eesti sportlased.
Anonüümne ütles …
Tänan et mu arvamuist austad. Paraku sisaldab su enda arvamus ületamatut dihhotoomiat. Sulle meeldib sport ja liikumine. Kuna sa neid eristad, siis oletan, et sport on mitteliikumine - telekavaatamine. Spordisaated.
AGA mida rohkem telekat vaatad, seda vähem liigud, eksju. Mina armastan liikumist aga ei armasta "sporti" telekavaatamise kujul.
Tellitagu Kaia mängule aga pealegi reklaami, tubli on. Aga telekavaatamist propageerides vastustad sa rahvatervist.
Marko Mihkelson ütles …
Ka mina hoolin sportimisest, kuid ei ütle ära ka heade emotsioonide saamisest. Nagu täna Veerpalu supersõitu nautides.
Anonüümne ütles …
Ma ei kujuta ette kui kibestunud peab olema, et heita ette poliitikule spordist kirjutamist?! Kust sellised inimesed küll tulevad...

Populaarsed postitused sellest blogist

IGAPÄEVANE FAŠISM MEIE SEAS

UUE VALITSUSE VÄLISPOLIITIKA JA VÄLJAKUTSED

Are we ready for World War III?