Võrkpall on tõesti võrratu!

Eesti võrkpallikoondis tegi täna tõesti ajalugu. Kahjuks ise olin autos teel Lätist tagasi koju ega saanud seda mängu ise näha, kuid emotsioon on muidugi võimas.

Montenegro pakutud kingitus kasutati kõige dramaatilisemal ja meeldejäävamal moel ära. Ka upitab eestlaste tänane võit võrkpalli meie kõige edukamaks meeskonnaalaks. Ehk väravpall võiks olla samale tasemele lähedal, samas kui jalgpallil või korvpallil on veel kõvasti kasvada või lihtsalt õnne vaja.

Igatahes suutsid võrkpallurid kummutada selle arvamuse, et eestlastel pole tänapäeval asja meeskonnaalade suurvõistlustele. Kui ma ei eksi, siis viimati tegid meie korvpallurid imet 1993. aasta Euroopa meistrivõistlustel 6. kohaga.

Kui võrkpallis läks meil hästi, siis Sopoti-laadseks lauluvõistluseks kujunenud Eurovisioonil tuli leppida karmi kõrbemisega. Kuid sellegipoolest ei jaga ma preili Evelyn Sepa arvamust, kes Kreisiraadio esituse maapõhja tallas. Evelyn on vist unustanud, kes ja kuidas laulu Serbiasse saatis. Aga nõus olen sellega, et vaatamata kõigele ja väga nadile edasipääsemisvõimalusele (kehtiva hääletussüsteemi juures) tuleks sellel lauluvõistlusel ikka osaleda.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

IGAPÄEVANE FAŠISM MEIE SEAS

Are we ready for World War III?

EESTI EI LEPI ALLAANDLIKU MÕTTEVIISIGA