Bäckman&Co - ametlikult marginaalid

Euroopa Parlamendi valimised kinnitasid veenvalt, et sellised stalinistlike mõtete levitajad nagu Bäckman ja Hietanen on Soomes täielikud marginaalid. Esimene kogus 549 ja teine 247 häält.

Kui siia lisada veel juurde näiteks "aprillikangelase" Juri Žuravljovi (Politsei pildil õllekastiga, 26.04.07) häältesaak (584), siis võib päris kindlalt öelda, et provokatiivsele äärmuslusele panustavatel tegelastel puudub nii Eestis kui Soomes vähegi arvestatav toetuspinnas.

See muidugi ei tähenda veel, et nende tegemistel ei peaks silma peal hoidma. Eestis on sügisel ees kohalikud valimised, mis võib aktivisaeerida äärmuslikumalt esinevaid tegelasi.

Samas tahan rõhutada, et Žuravljovi ja ka Klenski kandideerimised eurovalimistel kinnitavad Eesti riigi demokraatlikkust. Just seda, mida nii mõnedki laia suuga siltidekleepijad püüavad eitada.

Kommentaarid

Marko Mihkelson ütles …
Üks stiilinäide: http://leenahietanen.blogit.uusisuomi.fi/2009/06/09/sofi-oksanen-vasemmiston-tuholaisena/
Ivar ütles …
Mis ei tähenda, et me võiksime loorberitele puhkama jääda, sellised tegelased tegutsevad sama aktiivselt kui Indrek Tarand oma valijate häälte meelitamisega, me lihtsalt paraku ei tea sellest midagi.
Anonüümne ütles …
Klenski häältesaagiks oli ju 7151, mis ei ole üksikkandidaadi kohta sugugi halb tulemus. Päris marginaal ta siiski ei ole. Lisaks on ta avalikult küüditamist positiivseks nähtuseks pidanud.

Populaarsed postitused sellest blogist

IGAPÄEVANE FAŠISM MEIE SEAS

UUE VALITSUSE VÄLISPOLIITIKA JA VÄLJAKUTSED

Are we ready for World War III?