Tule mulle appi!

Euroopa Parlamendi valimised on 7. juunil. Kandideerin nendel valimistel oma erakonna - Isamaa ja Res Publica Liidu nimekirjas teise numbrina. Valimisteni on tänasest jäänud veidi üle kuu aja. See saab olema põnev kampaaniaperiood ning eks alles 7. juuni õhtul näeme, mis on tulemused.

Selleks aga, et Euroopa Parlamendi suurim fraktsioon - IRLi sõsarate konservatiivide fraktsioon saaks Eestist võimalikult hea esindatuse, kutsun kõiki mõttekaaslasi üles aktiivselt osalema nii valimistel kui ka tahtmisel osalema minu kampaanias. Kes soovib kampaaniameeskonnaga ühineda, andke märku kas e-mailil marko.mihkelson@riigikogu.ee või helistage numbril 5141442.

Samuti oleme Karoli Hindriksiga välja kuulutanud konkursi "Eesti otsib abi". Mida see endast kujutab ning kuidas konkursil osaleda, leiab vajaliku informatsiooni siit. Ärge kartke. Julge pealehakkamine on rohkem kui pool võitu!

Kommentaarid

petskratt ütles …
aga äkki tooks kampaania nimel hoopis mõne potentsiaalsetele assistentidele/valijatele huvi pakkuva EP teema avalikkuse ette?

lihtsalt pulli ja veebisaite on muidugi tore teha, aga masendus tuleb peale kui lugeda http://www.openrightsgroup.org/2009/04/23/parliament-buckles-copyright-extension-goes-through-to-council-of-ministers (ma saan aru, et sellel teemal on isegi suurtes fraktsioonides lõhesid olnud, huvitav mis meie 6 arvavad?)

http://www.blackouteurope.eu on hetkel käimas, mis sellega ette võtta?

eelmiste EP valimiste ajal ma veel viitsisin erakondadelt küsida mis nad sellistest asjadest arvavad, aga vaadates hääletamise statsi võib ju lihtsalt fraktsiooni järgi ennustada 99,8-99,9% tõenäosusega mis nuppu vajutatakse.

kirjutaks MEPile? oluliselt suurem tõenäosus oleks saada vastus mõnelt ministrilt (olen testinud)
Veiko Spolitis ütles …
Hästi tuhtud! Õnne kaasa ja vaata -http://euprofiler.eu
Unknown ütles …
Olete uks minu lemmikpoliitikuid koos Andres Herkeli, Tunne Kelami ja Mart Laariga! Soovin edu valimistel!
Marko Mihkelson ütles …
Petsile: kui sa vaatad mõni sissekanne tagasi, siis olen väga hästi teadlik nn interneti neutraalsuse probleemidest. Toetan täielikult mõtet, et interneti lõpptarbijal peab olema õigus tarbida ilma provaiderite suvata kõiki teenuseid, mis on selle keskkonnas loodud. 5. mai hääletus on tõesti oluline, kuid tegeleme sellega ka majandusministrite nõukogu eel juunis. Oma komisjonis Riigikogus on see teema tõsiselt üleval.
petskratt ütles …
@Marko - on siiski vaks vahet kas kasutada sisulist teemat kampaanias või mainida, et see on oluline ja (Skype logoga postituses) meie mehed on tubli tööd teinud.

Mõningate kodaniku-poolsete lobistamisega kokkupuutununa võin muidugi kinnitada, et ei ole veel olnud sellist olukorda kus "meie mehed" poleks head tööd teinud ja kodanikud ilma asjata närvitsenud...
Marko Mihkelson ütles …
Nõus Pets. Sisu ongi kõige olulisem. Vorm on tähtis, kuid sisu otsustab. Püüan vähemalt ise niipalju sisuline olla, kui ühe mehe võimuses:)

Populaarsed postitused sellest blogist

IGAPÄEVANE FAŠISM MEIE SEAS

UUE VALITSUSE VÄLISPOLIITIKA JA VÄLJAKUTSED

Are we ready for World War III?