Eesti inimene 2007 - Marina Kaljurand

Ärgu keegi tundku end solvatuna, kuid minu isikliku arvamise järgi on selle aasta Eesti inimene - meie suursaadik Moskvas Marina Kaljurand.

See pilt siin kõrval (vabanda Marina!!) meenutab Marinale iskilikult ja kogu Eestile väga ärevaid päevasid aprilli lõpul ja mai algul. Ajalehe The Moscow Times toimetus valis just selle pildi oma aasta fotode valikusse (neid kokku 14), meenutamaks Eesti saatkonna juures Moskvas toimunut.

Marina koos heade abilistega Moskva saatkonnast suutis seista kõige kindlamal ja selgemal moel oma riigi huvide eest, mis peaks olema heaks eeskujuks kõigile meie diplomaatidele ja mitte ainult. Paljuski tänu tema aktiivsele rollile Eesti seisukohtade seletamisel ja valerünnakute tõrjumisel Moskvas suutsime leida kiiret toetust sõprade seas ning taandada našistide tegevuse tänavahuligaansuseks.

Veelkord, parimad õnnitlused Sulle, Marina ja sama kindlat meelt ka edaspidiseks!!

Kommentaarid

Sten Hankewitz ütles …
Ma tunnen Marinat ka natuke ja ta on hästi tore ja hästi võimekas inimene. Kui ta määrati suursaadikuks Venemaale, mõtlesin, et parimat valikut poleks saanudki olla. Ma vist kirjutasin sellest ka oma blogis, ei viitsi otsida ainult :)

Marina on absoluutselt Aasta Inimese tiitlit väärt.

Populaarsed postitused sellest blogist

IGAPÄEVANE FAŠISM MEIE SEAS

Are we ready for World War III?

EESTI EI LEPI ALLAANDLIKU MÕTTEVIISIGA