EMT eetriaugud Viimsis ja mujal

Vahelduseks argiasjadest. Need, kes kas Viimsis elavad või siinkandis ringi liiguvad, teavad hästi, et mobiilside operaator EMT pole viimasel ajal just kõige kindlam teenusepakkuja. Üle-eestilist katvust juba ammu kuulutav kompanii on jätnud arendamisel nähtavasti midagi kahe silma vahele, sest sellist lünklikku levivälja nagu viimasel ajal Viimsis, ei tahaks küll pikaajalise kliendina aastal 2007 kogeda.

Rohuneeme ja Merivälja teel on mitmed niinimetatud "mustad augud", kus juba ette võid kindel olla kõne katkemises. Eile kogesin seda jälle paaril korral. Vist midagi taolist on võimalik ikka kohata ka näiteks Tallinn-Tartu maanteel ja mujalgi.

Usutavasti on see teenusekvaliteedi langus EMTle siiski ajutine. Turuliidriks olemine ei peaks nüüd küll nii mugavaks tegema, et tekkivad probleemid unarusse jätma. Ärka üles, EMT!

Kommentaarid

Anonüümne ütles …
Nõustun, et mereäärne tee alates Russalkast ja lõpetades Mere villaga on problemaatiline ning on seda kahjuks kogu aeg olnud(piirkonna geograafiline omapära, mis ka teistele operaatoritele sama mõju avaldab). EMT võrguplaneerijad ja arendajad on seal kogu aeg silma peal hoidnud ja tegelevad võimaluste piires ka olukorra parandamisega.
Mis puudutab Tallinn-Tartu maanteed ja üldist kvaliteedi halvenemist, siis neid väiteid küll omaks võtta ei saa. Kui vaadata kõnede katkemise protsenti üle kogu võrgu (mis on üks võrgu tehnilistest kvaliteedinäitajatest), siis sellel on pidev langusetendents. Nii et kiretud tehnilised numbrid näitavad siiski hoopis kvaliteedi tõusu, ehkki saan muidugi aru, et ise probleemses piirkonnas olles on seda emotsionaalselt raske omaks võtta :)
Marko Mihkelson ütles …
Hea Kaja,
tänud kiire vastuse eest. Loodetavasti on siiski need probleemid lahendatavad, sest kiire elurütm (nagu meil paraku ju paljudel) nõuab ka teenuste (pealegi makstud) head kättesaadavust.
Anonüümne ütles …
Sama lugu ka Elisa ja Tele2. Eriti viimasel. Vähe sellest, et keset linna kaob levi ära, on ka pidevad kõnede katkemised. Tagasikäik on kohutav.

Populaarsed postitused sellest blogist

IGAPÄEVANE FAŠISM MEIE SEAS

Are we ready for World War III?

EESTI EI LEPI ALLAANDLIKU MÕTTEVIISIGA