Rotaru ja Pet Shop Boys, kuid mitte DDT



Huvitav, miks jäi meedia tähelepanuta Venemaa kultusbändi DDT ja tema hinge Juri Ševtšuki kolmapäevane kontsert Tallinnas. Meie avalik-õiguslik ringhääling on rääkinud Pet Shop Boysi uue video võtetest kui ka Sofia Rotaru kontserdist, kuid miskipärast ei leitud ruumi Ševtšukile. Ma pole mõistagi kõiki saateid vaadanud, kuid uudistest ei paistnud seda teemat küll.

Ševtšuk on kindlasti palju põnevam figuur kui Rotaru ja PSB kokku. Julgen nii öelda. Mitte sellepärast, et ta on kultuskuulsusega suurepärane muusik ja laulude looja, vaid ka tema põhimõttekindla hoiaku pärast Venemaal. Siinkohal olgu vaid üks väike näide sellest:



Ševtšuki ja DDT kontsert Saku suurhallis oli aga üks viimase aja paremaid elamusi. Kaks ja pool tundi tõeliselt head muusikat ei kuule Tallinnas kuigi sageli.

Kommentaarid

Anonüümne ütles …
õige tähelepanek
Anonüümne ütles …
Lugupeetud härra Mihkelson!
Millised probleemid olid kõne all Teie Moskva visiidil?
Muidugi - raamutupood ja raamatud - on see kõik huvitav ...
Aga ikka - milline oli "konkreetne tõõ" ??
Mart Keerutaja ütles …
Laupäevane Kuku saade "Publikumärk"
parandas vea
Anonüümne ütles …
Ei ole see midagi õige tähelepanek. Sulaselge vale. Nii eesti kui ka vene AK-s oli intervjuu, liskas ka Vikerraadios pikk saade.
Anonüümne ütles …
Hädasti oleks vaja üht head uut infokanalit, kas televisiooni või internetiportaali näol. Internetiportaal on ilmselt lihtsamini teostatav, ringhääling eeldab luba ja seotust kesk- või reformierakonnaga. Praegu sisuliselt Eestis puudub normaalne ajakirjandus ja head ajakirjanikud. Rahvusringhäälingus edutatakse ja hoitakse vaid täiesti saamatuid tegelasi ning erajaamad on suunatud ainult meelelahutusele.

Sandy Casar

Populaarsed postitused sellest blogist

IGAPÄEVANE FAŠISM MEIE SEAS

UUE VALITSUSE VÄLISPOLIITIKA JA VÄLJAKUTSED

Are we ready for World War III?