Miks on provokaatorid aktiviseerunud?

Helsingi, Riia, Tallinn. Viimastel päevadel on Eesti uudistes ridamisi olnud viiteid sellele, kuidas tuntud kodu- ja võõramaised provokaatorid on jälle eluvaimu näitamas. Võideldakse "fašismiohuga", rüvetatakse hauakivisid - sõnaga, püütakse pildil olla. Mida rohkem vahtu, seda parem nendele.

Kas tegemist on vaid kevadise ärkamisega või on selle taga ka midagi suuremat, seda teavad ilmselt vaid asjaosalised ise. Euroopa Parlamendi valimised on muidugi üks ajendeid. Lähematel nädalatel on välja kuulutatud mitu avalikku üritust erinevates riikides, kus püütakse "võidelda ajaloo moonutajate" vastu.

Selles seisus oleks minul küll kaks soovitust - esiteks võiks nendest provokaatoritest ning kuulsusenarridest lihtsalt vähem rääkida. Teiseks peaksid aga sisejulgeoleku eest hoolitsejad silmad lahti hoidma. Täna ei vaja Eesti mitte mingil juhul ühtegi provokatiivset juhtumit.

Kommentaarid

Veiko Spolitis ütles …
Hommik!

Ka aeaermuslased peavad ju ennast kuidagiviisi naeitama:) Just sellest raeaekisin ka taenases Uudis+...lisaks Helsingi, Riia ja Tallinnale paremaeaermuslased aesja marssisid ka Budapestis...
Anonüümne ütles …
Miks mitte, Marko. Eesti seadused ja suhtumine neisse lausa nõuavad igasugustesse äärmuslaste teket.
Anonüümne ütles …
Näid, et siin on ka anonüümseid keskerakondlasi kommenteerimas aga eks õigustusi laamendamisele leiab ikka ja alati. Tegelikult on provokaatorite aktiviseerumine seotud kenasti vastavate tellimustega, mida idapoolt esitatakse.

Populaarsed postitused sellest blogist

IGAPÄEVANE FAŠISM MEIE SEAS

UUE VALITSUSE VÄLISPOLIITIKA JA VÄLJAKUTSED

Are we ready for World War III?