ETV võiks minna rahvusvaheliseks

Täna õhtul ETV eetris olnud Aarne Rannamäe dokfilm viimastest sündmustest Iisraeli-Palestiina konfliktis on väga hea näide, et ka nappide ressurssidega suudavad professionaalsed ajakirjanikud teha väga head tööd. Siiras kiitus!

ETV välisuudiste ajakirjanikud on juba mitmel puhul kinnitanud, et suudavad toota erinevatel teemadel väga põnevaid omafilme. Loodetavasti ei takista eelarvepiirangud selle väga vajaliku programmiosa jätkamist.

Minu arvates on just sarnastest dokumentaalfilmidest saamas ETV üks firmamärke, mida võiks julgelt pakkuda ka rahvusvahelisel turul. Kui arvestada, et ringhäälingul on kolm väliskorrespondenti (Moskva, Brüssel, New York) ning tugev seltskond Tallinnas, siis poleks lisaks uudistele kuigi keeruline regulaarselt toota ka huvitavat dokumentalistikat. Vaatajaid jaguks nii Eestis kui kaugemal.

Kommentaarid

Sten Hankewitz ütles …
Ma loodan, et ETV paneb selle doki ka internetti vaatamiseks, et ka välismaal olevad inimesed seda vaadata saaksid.

Aga Aarne on geniaalne inimene ja geniaalne telemees. Ja Eestis pole mitte kedagi peale tema, kes teaks nii palju Iisraeli ja palestiinlaste konfliktist ja suudaks teha dokke sellest. Mõnes mõttes on ju sellest kahju, teisalt aga on Eesti meedia väga õnnelik, et on üks mees, kes teab sellest teemast praktiliselt kõike.
Unknown ütles …
Nõustun siinkohal Steniga. Tema nais kolleegid on samuti head ajakirjanikud. Ja härra Mihkelsoni intervjuus antud vastustega ja aruteluga nõustun siinkohal täielikult.
Anonüümne ütles …
Aarne on objektiivne ja ta enam-vähem oskab saate sisse teemad ära mahutada, sest murejutte on alati küllaga.

Populaarsed postitused sellest blogist

IGAPÄEVANE FAŠISM MEIE SEAS

UUE VALITSUSE VÄLISPOLIITIKA JA VÄLJAKUTSED

Are we ready for World War III?