Lexus jäi täna võitmata

Et siinkirjutaja elu ei keerle ainult ümber (välis)poliitika, siis väike tõestus tänaselt golfivõistluselt Jõelähtmelt. Teist aastat järjest peetud Lexus Open pakkus mängijatele närvikõdi mitte üksnes heade tulemuste jahil, vaid ka võimalust ühe löögiga Lexuse omanikuks saada.

Kes Jõelähtmel mänginud, see teab, et 5. rada (par 3) on päris kaval. Kollastelt tiidelt pisut enam kui 130 meetrit ei ole teab kui keeruline distants, kuid pisutine mäkkeliikumine muudab lipu piirkonna tabamise keerulisemaks kui võiks arvata.

Nii ka täna. Päris kena Lexus IS punast karva masin oli vaid ühe svingi kaugusel, kuid saamata jäi see mul ja teistel Lexus Openil olsalejatel (kokku 95 mängijat). 5. rajal pole muuseas siiani veel Hole in One'i mängitudki.

Väga hea ilmaga (vaid paar korda vihma ning tuul peaaegu olematu) peetud võistlus venis küll 5,5 tunniseks, kuid oli vähemalt mulle kordaläinud. Oma klassis (19-36 HCP) neljandat-viiendat kohta jagades sain hakkama tähtsamaga - sai pisut oma händikäppi langetatud. Nüüd siis kusagil 23, 3 kandis. Kui aasta lõpuks jõuaks 18 sisse, siis võiks arenguga rahule jääda. See annaks mängida ka Eesti meistrivõistlustel.

Kuna eriti viimase paari aasta sees on Eestis avatud mitmeid uusi golfiväljakuid, siis vääriks see golf iseenesest Eestis suuremat avalikku tähelepanu. Minu arvates võiks Eesti televisioon näiteks võtta eetrisse ühe neljast suurturniirist (näiteks Mastersi või US Openi), et siis hea kommentaari kaudu seda väga põnevat ning sisuliselt kõigile (kõigis vanustes) võimetekaohast mängu populariseerida.

Kui Soome ja eriti Rooti on tugevad golfimaad, siis miks ei võiks selleks saada ka Eesti. Igatahes soovitan kõigile, kes pole veel seda spordiala enese jaoks avastanud, vähemalt korra proovida. Hoiatan, et nauditav sõltuvus on kiire tulema:)

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

IGAPÄEVANE FAŠISM MEIE SEAS

UUE VALITSUSE VÄLISPOLIITIKA JA VÄLJAKUTSED

Are we ready for World War III?