Blogi või raamat?


Siinse blogi lugejad on kindlasti märganud, et viimastel nädalatel olen uusi postitusi avaldanud mõnevõrra harvem. Selleks on üks kindel põhjus, kuna viimased neli kuud olen pingsalt töötanud oma esimese raamatu kallal. Kuna õige varsti on kirjastuse seatud tähtaeg ning suvine rahulikum aeg saab ka läbi, siis hakkan ka siin blogis aktiivsemalt arvamust avaldama.

Aga valmiva raamatu täpsemat sisu on hetkel veel veidi vara avada. Vaid niipalju, et peaks tulema loodetavasti laiemalt huvipakkuv lugemine rahvusvahelistel teemadel. Muide, juuresolev Tõnu Nooritsa tehtud pilt on väikeseks vihjeks. Kusjuures kinnitan, et erinevalt mõne minu kolleegi tavapärasest artiklikogumikust olen ikka võtnud kirjutada täiesti uue teksti algusest lõpuni. Kui asi niikaugel, et kusagilt hakkab trükilõhna tulema, siis räägin raamatust lähemalt:)

Kommentaarid

kronja ütles …
a kesse pildil on siis, karvane ja karm? :) marko tunneb ära punnide ja alandliku pilgu järgi ära, aga just see habemik vasakul pool - mingi tuntud afganistani vabadusvõitleja, kes saadab õhumusi, või kes küll see olla võiks? :)
Anonüümne ütles …
mis sa ikka vihjad, eks ta üks nende seltskonnast ole: http://englishrussia.com/images/chechnya_today-2/5.jpg
kronja ütles …
no kule, sa ei julgeks ju ometi väita et marko poseeriks samal pildil mõne eesti-vastase tegelasega?.. marko on eesti patrioot, lõpuks ometi, ja ta teab väga hästi, et mõne provokaatori poolt "vabadusvõitlejateks" kutsutud tšetšeeni tegelased on sama verd nende meestega, kes meie poisse afganistanis ja iraagis tapavad.
Anonüümne ütles …
"kronja",

ma olen Sinu mõtetega üldjuhul rohkem nõus, kui Marko joonega; paraku võiksid Sa sisukaid seisukohti MITTE lörtsida räuskamisega!

Üllatus küll, et Mihkelson vaikselt raamatut kirjutab! Niimoodi peabki, kõigepealt asi valmis ja siis pisuke vihje...

Ma mõtlesin, et lihtsalt kuumus tegi oma töö, tahtsin juba siinse vaikuse suunas "teravmeelitseda".

"Minu Moskva-aastad"? See oleks väga huvitav!

Loodetavasti tuleb raamat väikses kirjas sisutihe lugemine, mitte läikiv ilutsev (maitselagedalt palju sinimustvalget) propagandistlik lühiteos. Vrdl. Mart Laari 2002. aasta meenutusi ning Tiit Madissoni "Riigipööraja märkmikku" - sisu ja vorm on mõlemal väga iseloomulikud.

Mina veel soovitasin Markole lugemist, teisel aga käed-jalad hoopis kirjutamisega tööd täis... Ühesõnaga, ma pole veel kaotanud lootust Mihkelsoni läbimurde ning süvitsimineku, tõega tõtt vaatamise osas. Eks ilmuv teos ütleb siin oma sõna.

Jõudu viimistlemisel,
Tõnis
Anonüümne ütles …
eelmisele,

minuarust kronja ei räuska üldse vaid räägib suht mõistlikku juttu võrreldes mihkelsoniga kes ei oska analüüsida erinevatest vaatenurkadest vaid nagu truu koer analüüsib ainult ühte auku.
Anonüümne ütles …
käisel olevat osseetia lippu vöiks tarkpeadest kommenteerijad ikka tunda.
Anonüümne ütles …
_Anonüümne ütles...

käisel olevat osseetia lippu vöiks tarkpeadest kommenteerijad ikka tunda._

no aga milles küsimus? ennem kommenteerimist oleksid võinud ju natukene õppida, et pärast mitte piinlikust tunda.
Anonüümne ütles …
tere,
mis lipp siis mägilasesl käisel on tarkpead?
Marko Mihkelson ütles …
Nii palju, et foto on tehtud 1996. aasta märtsis Gehhi külas Tšetšeenias. Tegemist on Tšetšeenia lipuvärvidega. Aga raamat ise pole üksnes sellest:)
Anonüümne ütles …
Loen blogi komme ja...paneb imestama inimeste harimatus. Ei tea, miks lollid kibelevad igalpool kommenteerima...
Anonüümne ütles …
Marko, tell me please, who is this man with you at this photo?
The stripe on his arm says that he served in the regiment "Borz".
Respublikanec ütles …
Who is man with you, Marko?

There is the stripe of Ruslan Gelayev's "Borz" regiment on his arm.

Populaarsed postitused sellest blogist

IGAPÄEVANE FAŠISM MEIE SEAS

UUE VALITSUSE VÄLISPOLIITIKA JA VÄLJAKUTSED

Are we ready for World War III?