Rooma "tuhavangistusest" Viini vahepeatusse

Seda lugu poleks olnud, kui meie saatkond Itaalias poleks pakkunud meile võimalust sõita saatkonna autoga Viini. Tänu autojuht Olevile jõudsime poole päevaga oluliselt lähemale oma eesmärgile - kojujõudmisele.

Hea kokkusattumuse tõttu jääb meie Viinis viibimine vaid mõnetunniseks, sest juba homme varahommikul hakkab meie Viini saatkonna auto liikuma läbi Varssavi Tallinna suunas. Kui kõik läheb hästi, siis jõuame tagasi Tallinna pühapäeva hilisõõks või esmaspäeva varahommikuks.

Nendel päevadel saab ikka väga ilmekalt aru, kui oluline on lennundus meie igapäevaelus. Ja lennusõit on ikka tõeline ajavõit. Roomast Tallinna on 3000 kilomeetrit. Meie saaksime autoga ehk kahe päevaga, lennusõit võtaks vaid 3 tundi.

Kommentaarid

Ain Kendra ütles …
Tegelikult oleks oluline raudteeühendus - Rail Baltica 2 - sellega saaks ühe ööga Tallinnast Varssavi ning ööpäevaga teise Euroopa otsa. Oluliselt riskivabam ühendus kui lennukiga.
Ainult et kodanik Parts on arvanud et meil pole euro-laiust rööbasteed tarvis. Paraku RB1 trassiga üle Tapa-Tartu-Valga kaotame oluliselt ajas kuna trass läbib asustatud punkte ja geomeetria ei võimalda kaasaegseid kiirronge kasutada

Populaarsed postitused sellest blogist

IGAPÄEVANE FAŠISM MEIE SEAS

Are we ready for World War III?

EESTI EI LEPI ALLAANDLIKU MÕTTEVIISIGA