Eesti suurpäev


Kui eile õhtul jäi meil veidi õnnest puudu, et teha ajalugu, siis täna on tõesti superpäev. Midagi pole öelda - meie võrkpallimeeskond tegi maailma ühele nimekamale - Hollandile tuule alla ning muidugi Kaia suurepärane võit Jelena Jankovici üle USA lahtiste kolmandas ringis oli tõesti muljetavaldav.

Sellised hetked on väikeriigile äärmiselt tähtsad, eriti veel sellises ajavahemikus. Kaia mängis täna üht küpsemat ja parimat mängu, mida mina temalt näinud olen. Keerulistes tingimustes, aga New Yorgis on täna väga tuuline, suutis ta Jankovici jooksutada algusest peale. Olgugi, et teises setis kadus hetkeks kindlus, oli  kiire lõppmäng väga veenev.

Kui Eesti võrkpallimeeskonnal tuleb Hollandiga veelkord kokku minna, et finaalturniiri uks paotada teist korda järjest, siis Kaial on USA lahtiste neljandas ringis vastaseks Patty Schnyder või Yanina Wickmayer. Kui esimesega on Kaial seis 3:0 ja teisega 2:1, pole välistatud ka edasijõudmine veerandfinaali. Igatahes oli tänane mäng Kaialt super!

Kahjuks ei saa seda lugu lõpetada siiski ilma kurvema repliigita. Kõik oleks absoluutselt parim, kui me poleks täna Eestis matnud Afganistanis teenistuskohustuste täitmisel hukkunud nooremseersant Herdis Sikka. Sügav kaastunne tema lähedastele!

Kommentaarid

Rustam Vasiliev ütles …
Марко Михкельсон, Ленинградская Область и Псковская ( в отличии от нашего региона) имеют визовые льготы с Шенгеном.
С уважением из Кёнигсберга.
http://infinland.ru/?p=tulli/visa
Облегченный режим получения виз для жителей Северо-Западного федерального округа

Граждане РФ, проживающие в Северо-Западном федеральном округе (имеющие постоянную или временную регистрацию), могут запрашивать визу и мультивизу в Финляндию по упрощенной схеме. Необходимо наличие только следующих документов:

* анкета;
* 1 цветная фотография;
* загранпаспорт;
* страховой полис.

Документов, обосновывающих цель поездки (приглашение, брони гостиниц и пр.), не требуется. Как для получения однократной, так и многократной визы (мультивизы).
http://kaliningrad-eu.blogspot.com/
Rustam Vasiliev ütles …
I`m not sure that you are what you are. If you did not understand what is said above, I could repeat that in English. Please Marko, be so kind, support us in Koenigsberg in visa problems, do not live by old stereotypes and do not divide us, Europe should be united.
With respect Rustam Vasiliev from Baltic Republican Party, which banned by Kremlin.
Anonüümne ütles …
Понравился этот пост. Щас буду старатся заходить к вам чаще.

Populaarsed postitused sellest blogist

IGAPÄEVANE FAŠISM MEIE SEAS

Are we ready for World War III?

EESTI EI LEPI ALLAANDLIKU MÕTTEVIISIGA