MILLE EEST MA RIIGIKOGU VALIMISTEL SEISAN


HEAD SÕBRAD JA MÕTTEKAASLASED! Täna täpselt kahe kuu pärast seisavad ees Riigikogu valimised. Kandideerin Reformierakonna tugevas nimekirjas Kaja Kallase kõrval oma koduringkonnas - Harju- ja Raplamaal.
Eestil on nendel valimistel ees tõsine otsustamishetk: kas eelistada avatud mõtlemist, julgeid uusi ideid ja lõigata seeläbi kasu kiirelt muutuva maailma arengust või alluda pigem hirmudele, jääda ümbritseva suhtes kartlikult endassetõmbunuks ja piirata nii iseenda võimalusi.

Ma olen veendunud, et Eestil on tänases maailmas avatud uuendusmeelsuse ja samas eestlasliku tasakaalukusega väga palju võita. Eestit teatakse kui kiirelt arenenud edukat väikeriiki, kellest räägitakse kui ühest digitaalse maailma liidrist. Selle edu hoidmiseks ja mis kõige tähtsam - meie inimeste heaks töölepanemiseks on vaja oskusi, ambitsiooni ning positiivset tulevikkusuhtumist. 
Eesti eesmärk on olla nooruslikult äge, puhas ja turvaline, parim paik laste kasvatamiseks ja eneseteostuseks kõigile, kes tahavad meie maa ja inimeste arengusse panustada. Eesti pikk plaan on olla edukas tulevikuhariduse kujundamisel, innovaatilise ja rahvusvaheliselt läbilöögivõimelise ettevõtluse toetamisel ning püsiva julgeoleku tagamisel
Meile võimalusi pakkuvas maailmas on paraku üha enam ka mitmepalgelisi ohtusid, mis võivad ähvardada Eesti julgeolekut. Reservohvitserina tean hästi, mida on vaja teha meie riigikaitse tugevdamiseks. Kuid ka siin ei pääse rahvusvahelise koostööta, sest ilma sõprade ja liitlasteta oleks Eesti suures ohus. 
Eesti rahvusvahelist edukust ja hakkamasaamist toetavad teemad on olnud aastaid minu jaoks kõige olulisemad, millesse panustan ka nüüd ja edaspidi oma kogemusi ja energiat. Kui teie seas on neid, kes sooviksid olla minu virtuaalses meeskonnas hea nõu ja jõuga abiks, andke märku. Iga hääl loeb 

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

IGAPÄEVANE FAŠISM MEIE SEAS

Are we ready for World War III?

EESTI EI LEPI ALLAANDLIKU MÕTTEVIISIGA